Er gaat niets boven roadtrippen met je geliefde!

Toeren met je geliefde, samen naar de zonsondergang of juist opgang kijken, stoppen bij dat ene leuke restaurantje of gewoon roadtrippen en wel zien waar je uitkomt. Wat is er nou fijner dan er met zijn tweetjes op uit te trekken? De meeste mensen gaan dan ook het liefst met hun partner op pad (59 procent) blijkt uit ons trendrapport.

De geliefde bestemming voor lovers is…

Spanje, Griekenland, Italië, de VS en Portugal zijn de populairste autohuurlanden, maar welk van deze bestemming is met name geliefd onder stelletjes? Het is Griekenland! Verbaast dat je of juist niet? Als ik kijk naar mijn eigen ervaring had ik deze uitslag niet verwacht, maar nu ik er nog eens over nadenk besef ik mij dat ik regelmatig verhalen hoor van koppels die naar een van de Griekse eilanden zijn geweest.

Welke bestemming is met name geliefd onder stelletjes? Het is Griekenland!

Ook met vrienden gaan we graag op roadtrip

Ooit heb ik zelf ook een Grieks eiland bezocht, alleen dat was niet voor een romantische gateway, maar een vriendenvakantie. Iets wat we trouwens eens in de zoveel tijd graag doen, zo blijkt uit ons trendrapport. In mijn geval bestond die vakantie uit heerlijk rondtoeren op Kreta, genieten van lokale lekkernijen en hier en daar een feestje op zijn tijd. Opvallend feitje is dat Vlamingen een stuk vaker met hun kameraden op reis gaan, namelijk 21 procent tegenover 11 procent van de Nederlanders.

Praktisch en ongelimiteerde kilometers

Vooral vriendengroepen denken praktisch. Zolang de auto hen maar op plaats van bestemming brengt, maakt het type ze niet uit. Wel kiezen ze als extra optie het vaakst voor ongelimiteerde kilometers (41 procent). Bij Sunny Cars hoef je daar nooit voor te kiezen, want ongelimiteerde kilometers zijn standaard inbegrepen in onze all-in service. Al dat roadtrippen leidt ook tot meer schade. Maar gelukkig blijft het meestal wel binnen de perken. Vriendengroepen hebben namelijk veel vaker dan gemiddeld onder de 100 euro schade.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.