fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Sanne van Pelikaan Reizen

Deze week belden we met de 23 jarige Sanne Smolders van Globe Reisbureau Pelikaan Reizen om te horen wat er speelt bij dit Smile Society kantoor.

Goedemorgen Sanne, heb je een lekker weekend gehad?
´Eigenlijk wel, ik moest zondag werken en het is behoorlijk druk geweest. Het weer was minder en dat merken we meteen bij ons in het call center. De telefoon heeft niet stil gestaan!´SONY DSC

Pelikaan reizen is een vaste kracht binnen de Smile Society, hoe ervaar je de Smile Society?
´We zijn nu al een paar jaar lid en ik moet zeggen dat we het super fijn vinden om lid te zijn van deze exclusieve club van reisbureaus. Vooral de deelname aan de studiereis dit jaar was een absoluut hoogtepunt.

Dat moet je een goed gevoel geven als Smile Society lid neem ik aan?
´Jazeker, je merkte bijvoorbeeld dat tijdens de studiereis alle deelnemers hetzelfde bijzondere gevoel hadden. Het prettige is dan ook dat je met iedereen meteen een band hebt en ik heb meteen veel nieuwe Facebook vrienden :). Ik wist wel dat Sunny Cars ons reisagenten zeer waardeert maar door de Smile Society voel je echte erkenning en dat is goed.´

Op welke bestemming heb je voor het laatst een Sunny Car geboekt?
´Even kijken…..voor een gezin op Gran Canaria.´ Welke Sunny Car heb jij dit gezin geadviseerd? ´Allereerst vroeg ik in welke auto zij in Nederland rijden, daar kwam uit dat ze een ruime gezinswagen hebben. Daarna heb ik in het online reserveringssysteem van Sunny Cars gekeken welke auto soortgelijk was en die heb ik ook geadviseerd.
Zeker met een kind moet je niet een te kleine auto adviseren, waarom tijdens de vakantie moeilijk doen met koffers terwijl een grotere auto veel gemakkelijker is en ook nog veel relaxter. De klanten hebben mijn advies gelukkig wel opgevolgd.´

In welk land zou je zelf nog wel eens een mooie Sunny Cars huurauto willen huren en waarom?
`In november ga ik met mijn moeder naar Gran Canaria, we hebben een moeilijke periode achter de rug en daarom hebben we ons getrakteerd op een weekje zon in november. Als mijn moeder het wil dan wil ik graag in een grote Hyundai IX35 rijden, net als tijdens de studiereis op Mallorca, wat een geweldige auto!

Sanne tenslotte, wat is jouw nieuws van de dag?
´De stakingen en de protesten in Tunesië. Wij hebben veel klanten die naar Tunesië op vakantie gaan en we hebben al wel behoorlijk wat telefoontjes gehad van mensen die liever niet gaan of om advies vragen. Ik hoop dat het rustig blijft de komende tijd in Tunesië want het is een fantastisch land en het zou zonde zijn als er wederom veel onrust zal zijn.´

Sanne dank je wel voor je antwoorden en aan welk Smile Society kantoor zij de vragen heeft doorgegeven lees je volgende maand.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou