Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Schade aan je huurauto door dieren

Papegaaien, geiten, paarden, het zijn toch schattige beesten. Die zullen toch nooit schade kunnen aanrichten aan je huurauto? Nou, toch wel! De volgende voorbeelden van schade is niet ontstaan door een paaltje, muur of te hoge stoeprand. Nee, het komt door hongerige beesten.

Knagende papegaaien op huurauto

Wij werden geïnformeerd over een gezin dat op vakantie was naar Costa Rica. Geweldig land, super om een auto te huren, maar helaas is er wel schade aan de huurauto ontstaan. Hoe de schade is ontstaan? Hongerige papegaaien! En de papegaaien hadden blijkbaar heel veel trek, want de huurauto was ontdaan van al het rubber. Ik weet niet zo goed wat papegaaien in Costa Rica normaal gesproken eten, maar van rubber etende papegaaien had ik nog niet gehoord.

papegaai op huurauto

Klimmende berggeiten

Of wat denk je van Griekse berggeiten? Dat zijn ook een stelletje wilde beesten! De auto van dit gezin had het zwaar te voorduren. Het gezin bezocht een lokale markt en parkeerde de auto onder een Griekse boom. Met alle gevolgen van dien. Er zijn namelijk twee berggeiten op de auto geklommen! Het stel had honger, zag hun kans schoon om bovenop de auto te klimmen en wat verse bladeren te eten.

Bijtende paarden

Toen ik dit aan mijn collega vertelde zei ze dat paarden ook best gek kunnen doen. Een Mexicaans paard dacht ook zijn honger te kunnen stillen. Helaas voor hem kwam hij er na één hap achter dat auto toch niet zo goed smaakt als gedacht.

Allemaal te danken aan de niet te stillen honger…

Mijn conclusie?

Neem genoeg te eten voor de dieren mee en parkeer op een plek zonder bomen. Vooral niet onder die ene boom met verse bladeren. Je weet maar nooit, haha! 😉

En mochten ze zich toch tegoed doen aan je huurauto dan weet jij in ieder geval dat jij je geen zorgen hoeft te maken. De schade wordt meteen afgehandeld en uitgekeerd volgens onze Algemene Voorwaarden.

Mascha Vork

Customer Care

Sinds januari 2014 is Mascha werkzaam op de Customer Care afdeling, maar ze werkt al sinds 2012 bij Sunny Cars! In haar blogs schrijft ze over veelvoorkomende misverstanden en lastige situaties met een huurauto. Informatief, leerzaam en soms ook vermakelijk.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou