fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Schrikkeljaar

Het blijft amusant om te zien wat die ene dag extra in de vier jaar zoal kan losmaken. Blijkbaar is 29 februari niet alleen voor mensen zelf iets bijzonders, maar vooral voor de media. Ruim aandacht in de redactionele kolommen voor bijvoorbeeld al die mensen die pas 8 of 9 jaar zijn geworden(!), of al die puntige rekensommen wat zo’n dag het bedrijfsleven of de individuele werknemer wel niet kost.

Schrikkeljaar

 

Ik persoonlijk vond op de 29-ste de Sunny Cars ‘helemaal op groen dag’ net iets meer bijzonder, als ik zo vrij mag zijn. Op deze dag stonden we even stil bij het feit dat we, samen met 14 partners* binnen de reisindustrie maar liefst 25.000 huurauto’s (via Greenseat) ‘klimaatneutraal’ hadden weten te maken. Om deze mijlpaal te vieren werden alle huurauto’s die op 29 februari werden geboekt automatisch en op onze kosten CO₂- gecompenseerd. Die 25.000 klimaatneutraal gemaakte huurauto’s is überhaupt een geweldig resultaat, waarvoor ik onze partners* bijzonder hartelijk wil bedanken voor de steun en samenwerking bij ons initiatief. Dat we dit nog maar jaren mogen voortzetten.

Daarnaast nemen we in de maand maart ook deel aan de Greenseat ‘Boek groen, Win Groen’ actiemaand, waarbij alle boekers van een klimaatneutrale huurauto van Sunny Cars, kans maken op het winnen van mooie en vooral groene reizen. Op hun site www.greenseat.nl kan je daar meer over lezen. Het is sowieso interessant om op deze site te lezen wat er zoal met het Co₂-neutraal maken van huurauto en reizen aan projecten ondersteund wordt. Zo krijgen huishoudens in Cambodja toegang tot biogas en huishoudens in Karnataka (India ) toegang tot windenergie, waarmee de leefomstandigheden voor de lokale bevolking sterk gaan verbeteren.

Nu ik het toch over verbeteren heb, even wat nieuws dichter bij huis: ik kan melden dat we ons netwerk in Italië flink hebben vergroot door een samenwerking aan te gaan met een extra verhuurpartner, die vestigingen heeft op alle luchthavens in het land. Qua nieuwe bestemmingen voegen we deze schrikkelmaand Singapore en het Amerikaanse ‘Cape Canaveral’ toe aan de steeds groeiende lijst, met meer dan 5000 bestemmingen in meer dan 90 landen.

Voor een ieder die iets bijzonders heeft met 29 februari en z’n vakantie graag ruim van tevoren wil gaan plannen, heb ik nog een aardige tip: Huur een Sunny Cars all-inclusive auto op een van die vele bestemmingen in Texas, USA. In de wetenschap dat er met de (volledig verzekerde) auto ongelimiteerd kilometers gemaakt mogen worden, rijd je naar het stadje Anthony op de grens met New Mexico. Anthony ziet zichzelf als de ‘schrikkeljaarhoofdstad’ van de wereld. Elk schrikkeljaar wordt er een enorm feest georganiseerd. Met als afsluiter een gigantische parade. Blijkbaar komen er ook duizenden schrikkeljaar baby’s vanuit de hele wereld naar dit evenement. Het is maar dat je het weet.

* Als bij de volgende partners een Sunny Cars huurauto wordt gereserveerd is deze standaard CO₂ gecompenseerd en dus klimaatneutraal gemaakt. Zonder extra kosten! Africa Feeling, ANWB, ATP, Face2Face Travel, FOX, Internatuur, Internoord Groningen,, SNP, Stap Reizen, The Travel Club, The Travel Company, Toerkoop, Uniglobe Nederland en VCK Travel.

Hans Knottnerus

Managing Director

Hans is Managing Director van Sunny Cars Nederland, België en Frankrijk. De afgelopen 25 jaar werkte hij in diverse managementfuncties bij verschillende internationale autoverhuurorganisaties van ‘naam en faam’, onder andere in India! Dat hij een echte autohuurexpert is, kun je dus wel stellen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou