Sinterklaas, hebt u nog cadeautips nodig?

Zeg, Sinterklaas. Hebt u nog inspiratie nodig voor cadeaus op 5 december? Gezien u nogal van reizen houdt en elk jaar voor een langere periode naar Nederland komt, houdt u vast ook van reisgadgets. Net als wij. Zo zijn wij bijvoorbeeld dol op handige apps, maar een nieuwe reisgids kan ons ook zeer gelukkig maken. We hebben even wat rondgeneusd en kwamen deze handige gadgets tegen voor de reiziger of vakantievierder in hart en nieren.

Out of the box op reis

Met de Anywhere – Travel Guide leer je je bestemming eens op een héél andere manier kennen. Trek een kaart en wie weet moet je de volgende persoon die je tegenkomt vragen wat zijn of haar favoriete straat is. Out of the box je reisbestemming verkennen, zeg maar.

Onderwater fotograferen

Die oude vertrouwde vakantiefoto’s van parelwitte stranden, gezellige terrasjes en sfeervolle straten kennen we nu wel. Maar op een bestemming waar de onderwaterwereld bijna mooier is dan bovengronds, mogen foto’s van het kleurrijke koraal en de visjes natuurlijk niet ontbreken. Een onderwatercamera kopen? Ben je gek. Koop een waterdicht telefoonhoesje.

Balen als een stekker

Het is misschien een simpel cadeau, maar wél een cadeau waar je echt wat aan hebt. Want geef toe, dit is een item dat je altijd vergeet in te pakken. En als je dan na een lange reis arriveert en de batterij van je telefoon begint te knipperen, baal je als een stekker. Een wereldstekker biedt uitkomst!

De wereld in 960 pagina’s

Ja Sint, ik zei toch al dat wij gek zijn op Lonely Planet? Tijd dus om ook een andere avonturier blij te maken met de Lonely Planet World. Vol highlights over de hele wereld. De hele wereld? Ja, het boek is maar liefst 960 pagina’s dik en telt bijna 1000 foto’s.

Kleine wasjes, grote wasjes

Even een handwasje doen op vakantie is soms wel fijn. Of hebt u een wasmachine aan boort van de stoomboot, Sinterklaas? De Scrubba Wash bag is hier heel handig voor. Compact, waterbesparend en supersterk. Hij heeft namelijk een dubbele waskracht ten opzichte van een handwas.

Sanne van Reek

Content en Social Media marketeer

Sanne werkt bij Sunny Cars als Content en Social Media Marketeer. Ze is gek op reizen en verkent het allerliefst de onbekende plekken. Dat je daar af en toe voor moet verdwalen, maakt haar niet uit.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.