Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Sleutels van je huurauto kwijt? Tik die ruit maar in.

“Er zit niks anders op dan een ruitje in te tikken.”

Dat was het advies van onze bereikbaarheidsdienst aan een klant. Die had een tas in zijn huurauto laten liggen en kwam daar pas achter toen hij de autosleutels al in de keybox van de verhuurder had gegooid. Het was zeer vroeg in de ochtend, dus de verhuurder was nog gesloten.

“Ik wil helemaal geen ruitje intikken. Straks denken ze dat ik een inbreker ben en pakken ze me op!”

Daar had hij natuurlijk gelijk in. Aan de telefoon spraken we daarom af dat hij de beveiliging erbij zou halen en de situatie zou uitleggen.

sleutels kwijt huurauto paniek

Na zijn terugkomst in Nederland vroegen we de klant hoe het was afgelopen. Dit was zijn verhaal:

“Ik kon niemand van de beveiliging vinden en wilde geen risico lopen, dus ben toch weer naar het verhuurkantoor gegaan. Daar was inmiddels een Française aanwezig, maar die riep `Merde` en maakte mij duidelijk dat ze nog gesloten waren. Ik ben toen op de deur gaan bonzen en heb `Emergency` geroepen. Ze deed met tegenzin de deur open en zo kon ik uitleggen wat er aan de hand was. Vervolgens moest ze eerst op zoek naar de sleutel van de box en toen ze die eindelijk had geopend lag mijn sleutel natuurlijk onderop. Het duurde en duurde, maar uiteindelijk liep ze met de mee naar de auto en konden we onze tas eruit halen. Ik heb haar een dikke zoen gegeven en toen zijn mijn vrouw en ik keihard gaan rennen om onze vlucht nog te halen. Op het nippertje rende ik met mijn van pure stress huilende vrouw het vliegtuig in, een hoop geïrriteerde blikken van medepassagiers tegemoet. We hebben eerst maar even een wijntje besteld om bij te komen.”

Wat nu als hij wél een ruitje had ingetikt?

Hadden we de ruitschade dan vergoed? Nee, helaas, want dat ruitje intikken is op dat moment een bewuste keuze. Bij schade buiten jouw schuld om echter, zoals steenslag of een lekke band, worden glas, banden, bodem en dakschade wél door Sunny Cars vergoed. Simpelweg het declaratieformulier invullen en binnen 10 dagen heb je het geld terug.

Kortom: let op je bagage, maar maak je over onopzettelijke schade geen zorgen! Dat regelen wij.

Susanne Pols-van Gelder

Head of reservations

Als Manager Reserveringsafdeling Nederland & België weet Susanne als geen ander hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ze traint en coacht collega’s, zodat ook zij alles weten over autoverhuur en de service die wij verlenen. In haar vrije tijd is ze gek op reizen – hoe kan het ook anders!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

louis Wilke

20 november 2016 | 2:28 pm | Reageer op louis Wilke

Sinds jaar en dag huren wij altijd en auto bij SunnyCars tot volle tevredenheid. Tot op heden eigenlijk nooit een probleem gehad. Wij, mijn vrouw en ik, gaan nu een aantal jaren in de winter naar CA - USA en vliegen dan op Los Angeles.
Helaas is het al dienaren nog zo geweest dat wij lang moesten wachten op onze huur auto nadat de papieren waren ingevuld. Dan was of de auto niet schoon of zoals de laatste keer war er helemaal geen auto voor ons. Je kunt wel begrijpen dat na een lange vlucht en nog 200 km af te leggen dit niet leuk is. Maar in de USA trekken zij zich daar niets van aan. Hoewel ik sunnyCars niets kwalijk neem zou daar met power wel iets aan gedaan moeten worden.
Ik zal jullie van dit jaar informeren hoe het is gegaan want wij hebben alles weer geboekt voor een langdurig verblijf in Palm Springs - USA

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Susanne Pols-van Gelder

21 november 2016 | 10:25 am | Reageer op Susanne Pols-van Gelder

Beste meneer Wilke,
Bedankt voor uw bericht.
Fijn dat u tevreden bent over Sunny Cars. We willen echter ook graag dat u tevreden bent over de afhandeling ter plaatse. Ik hoor graag van u of het ophalen van de auto ditmaal wel goed is verlopen!
Met zonnige groet,
Susanne Pols

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou