Splitwise: reiskosten delen was nog nooit zo makkelijk

Vakantie is samenzijn. Samen van het uitzicht genieten met je reisgenoten. Samen genieten van het smaakvolle eten en de heerlijke drankjes.

Maar… hoe doe je het met al die gezamenlijke kosten?

Hij betaalt de wijn. Jij betaalt de brandstof voor de huurauto. Oh wacht, wie heeft ook alweer de boodschappen betaald? Bij thuiskomst buig je je liever met z’n allen over de vakantiefoto’s dan over de bonnetjes. Daar is nu een oplossing voor.

Voor iedereen die de kosten op vakantie graag zo eerlijk mogelijk verdeelt, is er een app die je reiskosten registreert én die je in staat stelt die vervolgens eenvoudig te delen met je reisgenoten: Splitwise.

Hoe werkt Splitwise?

Het is echt supersimpel. Je maakt een groep aan waar je je vrienden voor uitnodigt. Als ze Splitwise al hebben geïnstalleerd, kun je ze direct toevoegen in de app. Zijn je reisgenoten nog niet bekend met de app? Help ze dan een handje door ze een uitnodigingslink te sturen via e-mail.

Maak een bon aan

Iedereen uitgenodigd? Dan is het tijd om je eerste bon aan te maken. Je doet dit door op het groene plusteken onderaan het scherm te klikken. Vul hier het uitgegeven bedrag in en een omschrijving van de bon, bijvoorbeeld ‘Tapaslunch’. Klaar? Dan kun je nu de kosten gaan verdelen. In ditzelfde scherm geef je aan wie de bon heeft betaald en over welke reisgenoten je de kosten wilt verdelen.

Dennis van Drunen

Online Marketeer

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.