Sunnies delen hun (thuis)werkplek. Kijk je mee?

Een auto huren kun je op veel bestemmingen… maar thuiswerken ook! En dat is wel handig, zeker in deze tijd. Als gevolg van het coronavirus werken nu veel van onze collega’s vanuit huis, verspreid over allerlei locaties: van Noord-Holland tot Utrecht en van Zuid-Holland tot Lelystad. De Sunny collega’s staan (of zitten) klaar voor onze klanten! Maar ook nu werken we nog steeds als één team dat er juíst in deze situatie 100% voor Sunny-klanten wil zijn! Ook vanuit huis gaan we voor die Sunny smile.

Graag geven we je een kijkje achter de schermen. Want hoe werken die Sunnies nu vanuit huis? We hebben collega’s gevraagd om een selfie te maken en zie hier het resultaat.

Even wennen, maar het lukt!

collage-collegas-sunnycars

Waar zitten dan al die Sunny medewerkers en hoe komen ze de dag door? Zo is er de medewerker die vanuit een geïmproviseerd kantoortje kan werken en geniet van de stilte bij het koffiezetapparaat. Maar er zijn ook Sunny-collega’s die aan de keukentafel zitten met rondrennende kinderen om zich heen. Kinderen die eigenlijk aan schoolopdrachten moeten, maar het veel leuker vinden om tijdens een belangrijke call de boel op stelten te zetten. Maar ach, ook dat hoort er nu bij. Hoe langer we allemaal thuiswerken, hoe meer we ook daar een weg in vinden.

Stein: "Ik werk aan de keukentafel en naast mij ligt een puzzel van 1000 stukjes (voor in de avonduurtjes), maar ook het nakijkwerk voor mijn zoon. Ik ben sindskort namelijk ook meester Stein."

Nieuwe situatie zorgt voor nieuwe rituelen

1-7

Nu veel collega’s vanuit huis werken, ontstaan er ook nieuwe rituelen! Zo start Rianne elke ochtend met een wandeling. Wel zo fijn als je de hele dag in dezelfde omgeving aan het werk bent. Ook doet ze zo af en toe tijdens haar pauze een workout. Een actieve collega! Ook Sanne heeft de afgelopen weken zo haar thuiswerkrituelen ontwikkeld. Een mooie bos bloemen staat standaard op tafel en op de achtergrond draait altijd fijne loungemuziek. Poes Nelly houdt haar ook goed gezelschap en vindt het wel fijn dat haar baasje nu altijd thuis is.

Collega’s missen elkaar, máár…

nieuwe-collegas
De huisdieren zijn nog nooit zo blij geweest!

Uiteraard missen we ook onze collega’s. Even gezellig kletsen tijdens de lunchpauze, je plannen voor het weekend bespreken óf gewoon even snel een vraagje stellen. Tja, dat gaat nu allemaal iets lastiger. Maar door elke dag te chatten en te (video)bellen, blijven we goed in contact met elkaar. En ondanks dat we onze collega’s missen, hebben we er ook een aantal nieuwe collega’s bij! Aaibare collega’s, welteverstaan.

Huisdieren nemen regelmatig de computers over. Katten die op stoelen, toetsenborden en laptops gaan liggen en cavia’s die opeens naar beeldschermen staren. Gezelligheid van onze harige vrienden in deze tijd is natuurlijk extra leuk! Of ze ook echt goed zijn in werken voor Sunny Cars? Laten we daar maar niet over beginnen…

Vivian: "Ik heb altijd al een kantoorhond willen hebben. Nu heb ik mijn twee cavia's (Pinda en Kaas) elke dag naast me in een mandje. Dubbel zo gezellig!"

Koffie, koekjes én op de loopband

4-6

De één drinkt nu dagelijks iets te veel kopjes koffie, de ander kan maar niet van de koektrommel afblijven. Herkenbaar? Collega Leontien pakt het anders aan en trekt tijdens de pauze haar sportkleding aan en rent wat op haar nieuwe loopband.

Soumaya: "Op werk was ik actief op de deskbike, maar nu ren ik in de rondte voor Maysa, mijn dochtertje van 5 maanden oud. En in plaats van kletsen met collega's ben ik nu druk met brabbelen in babytaal. Ik mis kantoor enorm, maar als ik het van de positieve kant bekijk: ik krijg nu echt alles mee van mijn dochter."

All-in home office

3-7

Bij Sunny Cars zijn we wel wat gewend. Niet alleen onze autohuur is all-in, maar op kantoor worden we ook flink in de watten gelegd. Zo staat de lunch dagelijks klaar op kantoor en mogen we genieten van lekkere koffies. Maar collega Nynke voert dat thuis lekker door! Ook zij heeft thuis een all-inclusive home office. Collega Irene heeft het zichzelf thuis ook comfortabel gemaakt, zij heeft haar eigen werkkamertje waar zij op haar eigen gemakje kan werken.

Kanjers op kantoor

wessel-dione-pieter-sunny-2
Kanjers op kantoor! Wessel, Dione en Pieter staan paraat.

Zoveel uiteenlopende thuiswerksituaties! Maar er zijn ook nog een aantal kanjers op kantoor die, uiteraard op gepaste afstand van elkaar, zeven dagen per week vanuit Haarlem klanten ter woord staan en van alles regelen zodat we met z’n allen door kunnen gaan.

We zijn trots op alle Sunny collega’s die hard werken vanuit huis of vanuit kantoor. We hopen elkaar natuurlijk heel snel weer te zien. In levende lijven in plaats van via videobellen. Hopelijk vond je het leuk om een kijkje achter de schermen te krijgen! :-). Heb jij misschien nog handige thuiswerktips voor de Sunnies @ Home?

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

jan van Beek

7 april 2020 | 10:26 am | Reageer op jan van Beek

Leuk dat sunny cars meerdere gezichten heeft gekregen.
en allemaal flexibel net zoals suny cars.
maar nu ik jullie toch spreek, een vriend heeft op Ijsland een auto gehuurd, had schade aan de auto door stenen ( sterke wind ) viel niet onder verzekering moest het zelf betalen.
Hoe is dat bij jullie gedekt? volgens mij wel.

succes Jan

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

7 april 2020 | 11:06 am | Reageer op Sanne van Reek

Hallo Jan,

Leuk om eens een kijkje achter de schermen te krijgen, toch? :-)

In principe is dat bij ons inderdaad gedekt. Maar onze afdeling customer care bekijkt dit uiteraard wel per dossier.

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Co Hartman

5 april 2020 | 12:47 pm | Reageer op Co Hartman

Een heel goed initiatief. Wij waren in november 2019 in Z-A, dus wij hebben geluk gehad. Ik wensen jullie allemaal veel sterkte toe en dat gauw weer alles normaal wordt, want dat is toch het beste. Jullie zijn kanjers zoals het wordt opgepakt.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

7 april 2020 | 10:58 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Co,

Wat fijn dat je kort geleden toch hebt kunnen genieten van het mooie Zuid-Afrika. Hopelijk kun je straks een andere bestemming weer met de huurauto verkennen.

Bedankt voor je lieve bericht.

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Tine van Gennep

5 april 2020 | 12:10 pm | Reageer op Tine van Gennep

Boeken al jaren heel tevreden. Nu geannuleerd en meteen het geld al teruggestort gekregen! Hulde voor jullie allemaal! Even doorbijten thuiswerkers. Blijf allemaal gezond! Zo gauw het kan gaan we weer boeken

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

7 april 2020 | 11:01 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Tine,

Inderdaad even doorbijten. Maar gelukkig kunnen we het allemaal ook van de Sunny side bekijken.

Bedankt voor je leuke berichtje!

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

A. Van Delft

5 april 2020 | 11:49 am | Reageer op A. Van Delft

Leuk initiatief zeg?. Wij huren al aantal jaar een auto via jullie en zijn uitermate tevreden over jullie service. Ook eind mei hebben wij via jullie een auto gereserveerd. Ja de kans is groot dat wij die moeten annuleren. We wachten nog even de ontwikkelingen af. Vinden het voor heel veel mensen en ook voor jullie bedrijf een erg zware tijd. Aan de andere kant zie je positieve ontwikkelingen, zoals wat jullie nu met elkaar neerzetten. Voor nu veel sterkte en bovenal een goede gezondheid. Hartelijke groeten Rob en Arianne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Mies

5 april 2020 | 11:12 am | Reageer op Mies

Heb een paar keer een auto via jullie gehuurd en was daar erg tevreden over.
Ik wens jullie veel sterkt en hoop dat we in de (nabije) toekomst weer zaken kunnen doen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

7 april 2020 | 11:04 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Mies,

Dankjewel. We hopen ook snel je weer te kunnen verwelkomen! :-).

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Grietje Krikke-Roosma

5 april 2020 | 10:09 am | Reageer op Grietje Krikke-Roosma

Wat een super team! Hoop dat iedereen gezond blijft.? en wij zijn erg vriendelijk geholpen op Fuenteventura bij het huren van een auto via jullie. Hoop er in de toekomst weer gebruik van te kunnen maken. Pas goed op elkaar

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

7 april 2020 | 11:03 am | Reageer op Sanne van Reek

Hallo Grietje,

Bedankt voor je leuke berichtje. Wij zijn ook enorm trots op ons super team. Het is toch even flink wennen, dat thuiswerken. We hopen elkaar allemaal weer snel te zien op kantoor.

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Jan Haage

19 april 2020 | 4:44 pm | Reageer op Jan Haage

Als trouwe klant van Sunny cars zou het misschien leuk zijn als Sunnycars een kortingsbon verstrekt aan zijn vaste klanten ter compensatie van de Corona ellende...Andere verhuurbedrijven doen dit nl. best veel!!

Sunny groet:
Jan Haage

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

20 april 2020 | 11:07 am | Reageer op Sanne van Reek

Hallo Jan,

Bedankt voor je berichtje! Wat leuk om te lezen dat je een trouwe klant van Sunny Cars bent. Daar zijn we heel blij mee, zeker in deze tijd. De coronacrisis heeft een grote impact op ons, net als op heel veel andere bedrijven in de reisbranche. Een kortingsbon verstrekken staat op dit moment dan ook niet op ons lijstje .

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

A van der Heijden

5 april 2020 | 9:52 am | Reageer op A van der Heijden

Wij huren al jaren tot volle tevredenheid een auto voor onze vakantiebestemming!
Hopelijk is de ellende snel voorbij en kunnen we onze volgende vakantie plannen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

7 april 2020 | 10:45 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi,

Ook wij hopen dat je snel weer veel plezier kunt beleven met een huurauto op vakantie!

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Peter

5 april 2020 | 9:51 am | Reageer op Peter

leuk om de enthousiaste medewerkers te zien. Sterkte de komende tijd en toch ook veel werkplezier in deze voor jullie rustige tijd. Na de coronacrisus melden wij ons weer.?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

7 april 2020 | 10:45 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Peter,

Bedankt voor je berichtje. Dat doet alle Sunnies goed!

Hopelijk tot snel weer :-).

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Peter van Ostaijen

5 april 2020 | 9:49 am | Reageer op Peter van Ostaijen

Dit is een hele leuke manier van het Sunny cars personeel om te laten zien hoe jullie omgaan met thuis werken. Zo ga je toch nog op een positieve manier om met deze vervelende tijd. Heel erg goed van jullie.
Groet, Peter van Ostaijen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

7 april 2020 | 10:44 am | Reageer op Sanne van Reek

Hi Peter,

Always look on the bright side of life. Dat is voor nu maar even ons motto! :-D.

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Henk Janssen

5 april 2020 | 9:46 am | Reageer op Henk Janssen

Heel leuk initiatief . Ik hoop dat Sunnycars deze zware tijd goed doorkomt.
Heb enige tijd geleden geboekt voor eind mei en ga ervan uit dat die vakantie in Spanje niet doorgaat. Niet zo erg.
Momenteel zijn andere zaken belangrijker zoals het voortbestaan van jullie bedrijf.
Wens jullie hierbij alle sterkte toe ??

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Rinus Overdulve

5 april 2020 | 12:27 pm | Reageer op Rinus Overdulve

Enige tijd geleden hebben wij geboekt voor begin mei en eind september. Helaas moesten wij voor begin mei voor Majorca annuleren. Daarover nam ik telefonisch contact op met Sunnycars. Binnen 2 minuten werd alles prettig afgehandeld met een vriendelijke dame. Helaas weet ik haar naam niet. Zij deelde mij mede dat de auto voor mei geannuleerd wordt en dat binnen 1 week het bedrag teruggestort zou worden. Dat is inmiddels binnen 4 dagen gebeurd. Bedankt voor de prettige en snelle service. Wij hopen dat eind september gewoon van uw service, die wij al jaren van jullie ervaren, gebruik van kunnen maken. Sterkte en groetjes van Agnes en Rinus.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

7 april 2020 | 11:00 am | Reageer op Sanne van Reek

Hi Rinus,

Wat leuk om te lezen. Gisteren hebben we alle lieve berichtjes onder deze blog gedeeld met onze collega's, dus wie weet heeft mijn collega je berichtje gelezen en heeft het haar alsnog bereikt :-).

Ook wij hopen van harte dat jullie in september weer kunnen rondrijden met de huurauto!

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

7 april 2020 | 10:44 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Henk,

Dankjewel! :-), wat een keuk bericht om te lezen in deze tijd. Jammer dat je vakantie niet kan doorgaan. Maar ja, er komen vast nog genoeg momenten om te genieten van de mooie vakantielanden!

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Dirk Groenendijk

5 april 2020 | 9:09 am | Reageer op Dirk Groenendijk

Wij hebben al twee vakanties geannuleerd allebei met sunny huur auto ? helaas hopen maar op betere tijden voor ons en voor jullie .

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

John

5 april 2020 | 8:31 pm | Reageer op John

Meerdere keren via jullie een auto gehuurd in het buitenland, met name Spanje. We zijn daar zéér tevreden over omdat zowel het ophalen als inleveren steeds zonder enig probleem verliep. In het verleden hebben we, bij andere maatschappijen, telkens weer problemen ondervonden. Extra verzekeringen e.d. aansmeren. Onze complimenten hiervoor zijn geheel voor jullie. We merken ook bij verhuurders dat Sunny Cars bij hen goed staat aangeschreven. Dit jaar gaat het helaas niets meer worden, komend voorjaar kunnen jullie weer op ons rekenen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

7 april 2020 | 10:57 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi John,

Wat fijn om te horen. Toch ideaal, zo zorgeloos een auto huren.

Hopelijk tot snel! :-).

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

7 april 2020 | 10:40 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Dirk,

Wat jammer! Maar inderdaad... hopelijk kun je snel weer genieten van een vakantie en de mooie ritjes met de huurauto.

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.