fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Sunny Cars goes social?

Social Media is inmiddels uitgegroeid tot een essentieel onderdeel van de manier waarop mensen, bedrijven, merken en organisaties met elkaar communiceren. Hier bij Sunny Cars zaten we al op Twitter en Facebook, maar ontbrak het af en toe nog aan richting. Daar gaat nu verandering in komen. De komende tijd zullen we een aantal nieuwe dingen introduceren. De meest zichtbare is wat je nu aan het lezen bent: het Sunny Cars Blog. Hiermee willen wij onze klanten, maar ook partners, bezoekers en andere organisaties een kijkje achter de schermen van Sunny Cars geven.

Antwoord op alle vragen

Waarom we dit doen? Als specialist in autohuur – met 20 jaar ervaring – hebben we ontzettend veel kennis, informatie, ervaringen, suggesties en tips binnen onze organisatie die bijzonder waardevol zijn. Deze informatie willen wij zoveel mogelijk delen met iedereen die het nodig heeft. Autoverhuur is een product waar meer bij komt kijken dan je in eerste instantie denkt. Aanvullende verzekeringen, extra gereden kilometers, one way huren, extra bestuurder en adresaflevering om maar wat zaken te noemen. Dankzij ons all-in product is het huren van een zorgeloze auto al een stuk eenvoudiger geworden. Toch denken we in onze blog nog veel extra informatie te kunnen geven om huurders een nog fijnere vakantie (met huurauto uiteraard!) te kunnen bezorgen.

In aansluiting op het Sunny blog gaan we ook gebruik maken van YouTube. Video is als medium ontzettend krachtig om informatie te delen. Daarnaast gaan we nog actiever aan de slag met Twitter en Facebook om direct contact te houden met onze klanten, partners en medewerkers en op deze manier zoveel mogelijk oplossingen en suggesties bieden.

Nu ik dit aan het schrijven ben bedenk ik me dat het eigenlijk wel gek is om met gepaste trots te melden dat we ´sociaal´ worden. Want als er iets is dat we al 20 jaar bij Sunny Cars nastreven, is het direct en persoonlijk contact met onze klanten. Het inzetten van social media maakt het mogelijk hierin nog een stapje verder te gaan. We denken hiermee de goede weg te zijn ingeslagen. Maar geef ons vooral veel feedback, zodat we kunnen blijven innoveren. We zullen zeker luisteren!

Met zonnige groet,
Suzanne Al

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Jan Lokhoff

31 augustus 2011 | 7:21 pm | Reageer op Jan Lokhoff

Zullen we gaan excelleren?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou