fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Susanne Pols-van Gelder – Manager reserveringsafdeling Nederland en België

Wellicht heb je weleens contact gehad via de e-mail of telefoon met een Sunny collega. Elke dag van het jaar werkt een team van enthousiaste medewerkers vol inzet om een top all-inclusive autohuurproduct en te bieden met de beste service. Maandelijks houd ik een interview met 1 van de medewerkers en krijg jij te lezen wat hem of haar bezighoudt. Wie zijn de mensen achter Sunny Cars? Deze maand Susanne Pols.

Waar heb jij zelf als laatste een auto gehuurd?
`Op Kreta, ideale bestemming voor een huurauto. Wij haalden de huurauto gelijk af op de luchthaven. ´s Ochtends tijd voor jezelf en dan ´s middags het eiland rondtoeren. Zelf weg wanneer je wilt.´

Leukste plek waar de huurauto je heeft gebracht?
`We zijn naar Ierapetra gereden, hadden daar de auto geparkeerd en zijn met de boot naar Chrissy Island gevaren. Dat was een leuk uitstapje. De boot komt weer op dezelfde plek terug en je kunt dan gelijk weer in je auto stappen.´

Je lievelingsauto?
`Dat ligt helemaal aan de reis. Op de route 66 zou ik graag cruisen met een Ford Mustang Cabrio, maar op IJsland kies ik toch voor een Landrover Defender 4WD!´

En deze reizen wil je gaan maken met je gezin?
`Ja, absoluut met mijn man en zoon. Het zijn nog wel verre toekomstplannen. We hebben thuis afgesproken dat we nu het ene jaar een verre reis willen maken en het jaar erop wintersport + een zomervakantie op een Europese bestemming. De eerste verre bestemming zal Vietnam worden.´

Mooiste plek waar je ooit bent geweest?
`Machu Picchu! Het was zo bijzonder, we hadden de laatste dagtocht van de Inca trail. Door oudere mensen in onze groep laten we achter voor de laatste bus. Met Pascal (man van Susanne) liep ik vooruit en waren als enige bij de Machu Picchu. Het was zo bijzonder om die plek te zien, terwijl alle toeristen al weg waren. We hebben 5 minuten lang alleen maar staan kijken. ´En toen kwam pas de rest van de groep natuurlijk! Maar niemand heeft dan een foto van jullie kunnen maken? `Nee, daarvoor zijn we de volgende dag nog teruggegaan!´

Wat doe je het liefst in je vrije tijd? 
`Ik ben dol op shoppen, dagjes naar de sauna, leuke dingen met mijn gezin doen en hardlopen. De 5 km gaat me gemakkelijk af en ik train nu voor de 10 km.´ Wat doe je zoal met je gezin? `We zijn dol op pretparken, maar we zijn laatst ook bij de boomgaard geweest om appels te plukken, met mooi weer stappen we lekker op de fiets en gaan we ergens lunchen.´

Susanne Pols-van Gelder

Noem eens iets wat wij nog niet van je weten?
`Ik houd van spannende dingen zoals bungee jumpen en quad rijden. Ik zou graag nog eens paragliden of een parachutesprong wagen!´ Een echte daredevil dus! Bungeejumpen al eens gedaan? `Ja, toen ik een jaar of 20 was. Het was heel eng, maar ook echt gaaf. De begeleider was een knappe jongen, hij zei: kijk mij maar in mijn ogen en laat je vallen! Hij had ook wel erg mooie ogen en ja hoor, daar ging ik dan!´

Hoe lang werk je al voor Sunny Cars?
`In juli 2014 9 jaar.´ Je hebt inmiddels al meerdere functies gehad. `Ja klopt, ik ben fulltime begonnen als medewerker reserveringen, daarna raakte ik in verwachting en kwam ik parttime terug. Later kreeg ik de kans om teamleader te worden voor 30 uur in de week. En uiteindelijk ben ik weer fulltime gaan werken, als manager van de reserveringsafdeling.´

Wel altijd op reserveringen gebleven, wat vind je het leukste aan je werk?
`Het contact met het personeel. Ik vind het echt leuk om mensen te helpen zichzelf te ontplooien, ik wil graag weten wat ze beweegt. Elke maand heb ik een kort evaluatiegesprek met alle reserveringsmedewerkers, zodat ik weet waar iedereen staat. Dat geeft mij zelf ook veel rust. Daarnaast wordt er bij Sunny Cars veel gedaan met eigen ideeën, creativiteit wordt beloond. Dat motiveert ook enorm.´

Susanne, dank je wel voor het leuke gesprek!

 

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou