Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Te laat voor je vlucht? Parkeer je huurauto gewoon bij de terminal!

Je zal maar haast hebben om op tijd je vlucht te halen. En óók nog je huurauto moeten terugbrengen. Daar zit je dan niet echt op te wachten. Op zo’n moment komt een gezonde dosis egoïsme goed van pas. Volgens deze Amerikaanse komiek althans:

“Ik reed mijn huurauto direct naar de terminal en liet hem daar gewoon staan. Vanuit het vliegtuig belde ik met de autoverhuurder en zei “Luister, jullie auto staat bij de terminal, de sleutels zitten erin, dus haal ‘m daar maar op.” De man aan de andere kant van de lijn riep: “Maar dat kun je niet zomaar doen!” Ik antwoordde: “Toch wel, want ik heb het zojuist gedaan.”

Goed idee?

Misschien toch maar niet, want dit is nu precies waarom je een waarborgsom voor je huurauto betaalt. Zodat de verhuurder zeker weet dat je de auto terugbrengt. De regel is heel simpel:

geen huurauto terug = geen waarborg terug.

Dus ben je echt bang je vlucht te missen? Bel even naar de verhuurlocatie (het nummer staat op je voucher) of naar ons noodnummer. Vinden we vast een oplossing die voor alle partijen werkt.

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Diana

3 april 2018 | 3:09 pm | Reageer op Diana

Hallo, voor de eerste keer een auto gehuurd bij sunnycars, prima gegaan.
Mijn vraag is: met terugbrengen bij vliegveld Alicante, waar moeten wij dan zijn? Staat er dan ergens Hertz aangegeven? Vast bedankt, Gr Diana.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

5 april 2018 | 1:40 pm | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Diana,

Op de voucher die je voor je reis van ons hebt ontvangen zie je twee kopjes: 'ophaalgegevens' en 'inlevergegevens'. Bij dat tweede kopje zie je hoe en waar je de huurauto in kunt leveren. Is dit niet helemaal duidelijk? Dan kijk ik graag even met je mee. Heb je voor mij een reserveringsnummer? Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze reserveringsafdeling, mijn collega's daar helpen je ook graag verder!

Nog een fijne vakantie in Alicante.

Met zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Petri

16 februari 2020 | 5:33 pm | Reageer op Petri

Voor de terugreis moeten we om 7.15 uur op vliegveld Bari Italie zijn. Hoe laat zijn jullie open?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

24 februari 2020 | 2:59 pm | Reageer op Sanne van Reek

Hallo Petri,

Deze informatie vind je terug op je voucher onder het kopje 'Inlevergegevens'.

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou