fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Tim Zegveld (Mobiel Reisadvies in Limburg)

Voor advies over autohuur ga je naar het reisbureau! Maak kennis met de beste boekers van Sunny Cars. Vandaag zetten we Tim Zegveld van Mobiel Reisadvies in Limburg in het zonnetje.

Je behoort al jaren tot de Smile Society. Hoe ervaar je dat?

“Als ik zelf reis, vind ik het een behoorlijke meerwaarde dat ik extra korting krijg op mijn huurauto. En van de speciale nieuwsbrief en Smile Society acties leer ik altijd wel wat.”

Hoe krijg je het voor elkaar om zoveel huurauto’s te verkopen?

“Overtuig de klant van de meerwaarde die een huurauto aan je vakantie geeft: de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer je dat wilt. Het all-inclusive concept is op zichzelf natuurlijk al een goed argument. Vorige week had ik nog een klant die tien autohuurleveranciers had uitgezocht. Ze scheelden allemaal niet héél veel in prijs. Ik adviseerde hem naar de voorwaarden te kijken. Vergelijk dat nou eens met het aanbod dat ik je van Sunny Cars stuurde. De klant beaamde toen dat hij met Sunny Cars inderdaad veel beter af was. Het is makkelijk, je hoeft immers niks meer te regelen, alle nodige verzekeringen zijn inbegrepen. Dat zorgeloze gevoel is klanten veel waard.”

Heb je een specialisatie in bepaalde landen?

“Bij mij kun je alle soorten reizen wereldwijd boeken, regel ik allemaal graag. Maar ik boek vooral veel maatwerk reizen naar Zuid-Afrika. Dat zie je ook wel terug in het aantal huurauto’s dat ik daar boek. In 2010 heb ik zelf een rondreis door Zuid-Afrika gemaakt van ruim vier weken. Daarna heb ik veel workshops over het land gevolgd. Ter plaatse werk ik met heel goede partners samen. Zo kan ik de prachtigste rondreizen aanbieden. Naast Zuid-Afrika boek ik ook veel rondreizen door Amerika en Thailand. Allemaal op maat: de klant hoeft alleen nog maar te genieten!”Tim Zegveld

Waar word je het meest blij van in je werk?

“Van dikke boekingen maken! Nee hoor, het zijn de complimenten achteraf. De boeking maakt me niet zoveel uit: of het nou een weekendje Volendam is of een rondreis door Zuid-Afrika. Als ik daarna hoor hoe mensen hebben genoten, ben ik blij. Vorige week had ik een stedentrip Barcelona georganiseerd voor 16 personen. Zelf was ik mee als reisleider. Ik kreeg al een paar keer te horen dat mensen het perfect georganiseerd vonden en het erg naar hun zin hadden. Daar doe ik het voor!”

Waarmee onderscheid jij je van andere reisbureaus?

“Op het gebied van service. Ik bied de klant veel meer mogelijkheden voor hetzelfde geld. Als het klanten beter uitkomt om ’s avonds of in het weekend af te spreken in plaats van overdag, doe ik dat. ‘Ik ben reisadviseur op de plek en tijd wanneer het u uitkomt’, roep ik altijd. En dat kost niets extra: bij mij is alles ook all-in en zorgeloos! Ik denk dat ik daar bij klanten hoog mee scoor.”

Wat is het vreemdste dat je in je werk hebt meegemaakt?

“Ik maak niet zoveel gekke dingen mee. Maar opmerkelijk was wel de klant die wegens file zijn vliegtuig dreigde te missen. Die vroeg of we de piloot even konden bellen om het vliegtuig te laten wachten.”

Op welke bestemming wil je ooit nog eens met een Sunny Car toeren?

“In Bolivia. Ik zou daar wel een mooie rondreis willen maken. Zuid-Afrika en de USA kan ik al afstrepen. Zuid-Amerika staat nog op mijn reiswensenlijstje.”

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou