fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Tips Grieks eiland Lesbos

Om de beste reistips te verzamelen, interviewen we regelmatig experts uit de Smile Society, onze best verkopende reisbureaus. Deze week deelt reisagent Gera Tromp van Holland International at home uit Hellendoorn haar tip voor een prachtvakantie. Zij beveelt de Griekse eilanden van harte aan.

Wat vind jij de allermooiste bestemming om met een huurauto te ontdekken?

“Er zijn zo veel mooie bestemmingen op de wereld… lastig om er eentje uit te pikken. Ik ben dol op de Griekse eilanden, waar ik er al veel van heb bezocht. Cyprus, Kreta, Corfu, Kefalonia, Kos, Chios, Lesbos, Samos… die heb ik allemaal met een huurauto verkend. En ja, vooraf geboekt via Sunny Cars, net zoals ik dat altijd aan mijn klanten adviseer. Huur je ter plaatse dan kun je voor onaangename verrassingen komen te staan zoals fikse toeslagen – goedkoop blijkt altijd duurkoop. Je weet gewoon dat het bij Sunny Cars altijd goed is geregeld. Als zelfstandig reisagent kun je voor klanten het verschil maken met Sunny Cars. Jullie en wij zijn een sterke combinatie.”
Gera Tromp in Lesbos

Wat spreekt je zo aan van de Griekse eilanden?

“De combinatie van strand, cultuur en natuur. Waar je ook heen gaat, het is er altijd leuk en mooi. Ik vind het jammer van het gedoe nu in Griekenland, al heb ik eigenlijk amper annuleringen.”

Heb je een favoriet Grieks eiland?

“Lesbos! Het is een groot eiland, met veel afwisseling in landschappen en uitzichten. Ideaal om hele dagen mooi rond te toeren. Er hangt een leuke, gemoedelijke sfeer. Favoriete plekken zijn de baai van Geras en de steden Petra en Molivos. Kan ik je allemaal van harte aanbevelen als je sfeervolle plaatjes wilt schieten en als je geen genoeg krijgt van schitterende uitzichten. Het Griekse eten kan mij ook goed bekoren, vooral de visgerechten. ’s Ochtends gevangen, ’s avonds op je bord, heerlijk vers.”

Wat is je fijnste vakantieherinnering?

“Daar zou ik echt niet uit kunnen kiezen, ik heb er zo veel! Maar laat ik Melbourne en omgeving noemen, waar ik heel goede herinneringen aan bewaar. Jammer dat het zo ver weg is, anders zou ik er vaker heen reizen. Ik vind dat elke bestemming zijn charme heeft. Ik heb het bijna overal naar m’n zin. Soms reis ik voor mijn werk naar een bestemming om te kijken hoe het er is, maar zou ik er niet zelf voor kiezen om daar een vakantie door te brengen. Ik ga liever niet naar de bulkbestemmingen. Op een Sunny Cars studiereis zijn we eens het achterland van Andalusië ingetrokken. Dat vond ik geweldig: met de huurauto ben je zó weg van de massa.”

Heb je nog meer Sunny Cars studiereizen meegemaakt die je zijn bijgebleven?

“Ik ben net terug van een leuke studiereis naar Kos van Neckermann en Sunny Cars: ‘de digitale ontdekkingsreis’. Een dag met een huurauto op avontuur en een dag fietsen, beide dagen met een go-pro op stap. We kregen een workshop bloggen en brachten onze kennis meteen in de praktijk, met filmpjes erbij.”

Wat is de mooiste weg waar je ooit op hebt gereden?

“De Great Ocean Road langs de Australische zuidkust. Relaxt rijden op prima wegen met mooie uitzichten. In Nieuw-Zeeland is het trouwens ook schitterend rijden. Maar van rijden op een klein eilandje geniet ik ook hoor, dan kom je in mooie dorpjes terecht… reizen is mijn werk en hobby, ik vermaak me overal!”

lesbos great ocean road

Voor welke bestemming heb je voor het laatst een Sunny Cars auto geboekt – voor jezelf en voor een klant?

“Voor mezelf voor Brazilië… of was het nou Malta… in ieder geval binnenkort weer voor Lesbos. En voor een klant heb ik een huurauto op Mallorca geboekt.”

straat malta lesbos

Welke bestemming staat er nog op je lijst om ooit eens te ontdekken met een huurauto?

“Graag wil ik ooit door Argentinië en Zuid-Afrika reizen.”

Heb je nog een leuke reisanekdote? Wat is het raarste dat je ooit beleefde op vakantie?

“In Thailand kwamen we op onze eerste vakantiedag een hond tegen bij ons hotel. Het beest leek precies op onze eigen Herderachtige hond Pepper die we destijds hadden. Hij week de hele vakantie niet van onze zijde. Iedereen dacht ook dat het onze hond was. Hij sliep bij ons op de veranda en ging mee naar restaurants. Waar honden niet welkom waren, aten we gewoon niet. Bizar toch? Ook heel gezellig. We konden hem niet mee naar huis nemen, mijn zoontje huilde bij het afscheid!”

Wat gaat er altijd mee in je koffer(bak)?

“Een hammamdoek. Multifunctioneel!”

Vrijheid is voor mij…

“… onafhankelijk zijn. Kunnen gaan en staan waar je wil. Dat gevoel wat je met een auto hebt.”

Met welke bekende of beroemde persoon zou je wel eens rond willen toeren en op welke bestemming?

“Met Jimmy Barnes. Dat is de leadzanger van de Australische rockband Cold Chisel. Met hem in een Amerikaanse cabrio zoals een Ford Mustang een rondje rijden ergens in Australië, dat zie ik wel zitten. Meezingen? Nee dat doe ik hem niet aan!”

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou