fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Tips & Tricks: Autohuur in Portugal

In mijn vorige blogposts vertelde ik over autohuur in o.a. Italiё, het Verenigd Koninkrijk  en op Curaçao. In deze serie ontbreekt nog een belangrijke bestemming: Portugal! Schattige vissersdorpjes langs de kust, plaatsjes waar de tijd stil heeft gestaan in de binnenlanden en overal waar je stopt vriendelijke bevolking. Geweldig toch?

Tips

  1. Neem in ieder geval altijd een auto met tolkastje en laat dit activeren. Dan houdt de verhuurder de tolkosten gewoon in van je creditcard. Je betaalt ± 2,- per dag voor het gebruik van het tolkastje. Meer info vind je hier.
  2. Een perfecte uitvalsbasis is Real Marina. Zowel de kamers als appartementen zijn van alle comfort voorzien. De appartementen zijn niet via de site boekbaar, dus vraag deze per mail aan. Wat een cadeautje dat je voor deze prijs zo luxe kunt verblijven

tips autohuur in Portugal rots in zee

Grensoverschrijding vanuit Portugal

Kijk hiervoor goed in de huurvoorwaarden. Bij de ene aanbieder is het kosteloos en bij de andere moet je ervoor betalen. Als de grensoverschrijding aangevraagd moet worden kun je dit bij de reservering al aangeven of achteraf een mailtje met je reserveringsnummer in het onderwerp naar reservation@sunnycars.nl sturen.

One ways Portugal

Ook hier loont het de moeite de huurvoorwaarden te vergelijken. De toeslag varieert namelijk van kosteloos tot € 150,- exclusief lokale belastingen.

Internationale one way vanuit Portugal

Van de vijf verhuurders waar we in Portugal mee werken staat één partner het toe de auto in een ander land achter te laten. De toeslag hiervoor is fors. Vanaf € 600,- exclusief lokale belastingen. De internationale one way kun je bij de reservering al aangeven of je kunt achteraf een mailtje met je reserveringsnummer in het onderwerp naar reservation@sunnycars.nl sturen.

Adresaflevering Portugal

Adresaflevering vraag je altijd vanaf het dichtstbijzijnde stadskantoor aan. Wil je de auto bij de accommodatie in Olhos d´Agua afgeleverd hebben? Dan doen we dat vanaf het stadskantoor van Albufeira. De kosten voor de adresaflevering vind je terug in de huurvoorwaarden.

Fijne vakantie!

Of zoals ze in Portugal zeggen: `Boas Férias!´

Heb je hier nog vragen over? Of wil je iets anders weten? Mail mij gerust via S.Pols@sunnycars.nl

Susanne Pols-van Gelder

Head of reservations

Als Manager Reserveringsafdeling Nederland & België weet Susanne als geen ander hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ze traint en coacht collega’s, zodat ook zij alles weten over autoverhuur en de service die wij verlenen. In haar vrije tijd is ze gek op reizen – hoe kan het ook anders!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Manus Verbruggen

22 december 2014 | 9:49 pm | Reageer op Manus Verbruggen

Wij hebben een auto in Faro gehuurd. Onze eerste fout was dat wij dat gelijk met het vliegtuig reserveren hadden gedaan. Voorheen via Sunny Cars.
Nu kwamen wij terecht bij Goldcar. Wij zijn behoorlijk bedonderd.
Ik weet niet of een van de 5 verhuur bedrijven bij jullie Goldcar is maar dan kan ik jullie nog wel even waarschuwen.
Dus de volgende keer via u, maar zeker niet bij Goldcar.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou