Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Tips van reisexpert Joyce: Costa del Sol

Om de beste reistips te verzamelen interviewen we elke maand een expert uit de Smile Society, onze best verkopende reisbureaus. Lees snel welke bestemming Joyce van der Sterren van Globe Reisburo Horst adviseert.

Goedemiddag Joyce, als nu een klant binnenkomt en die vraagt aan jou; “Waar moet ik heen op vakantie?” wat zou jij hem dan aanraden.
“ De Costa del Sol, zonder enige twijfel!”

Waarom de Costa del Sol?
“De Costa de Sol is super veelzijdig. Je hebt de kust met z´n heerlijk stranden en ook het achterland is snel te bereiken met een huurauto. De verschillende ´witte´ dorpjes waar je het échte Spanje nog tegenkomt en het klimaat maakt de Costa del Sol een heerlijke bestemming om naar toe te gaan.”
wit dorpje in Andalusië costa del sol

Als je een Sunny Cars huurauto adviseert in de Costa del Sol, welke tips geef jij je klanten mee?
“Vaak landen de mensen op de luchthaven van Malaga en slapen aan de kust. Wat ik dan altijd als tip meegeef is om naar Cordoba of Sevilla te rijden. Dit is een onderdeel van de zogenaamde ´Gouden Driehoek´(Cordoba-Granada-Sevilla) en dit is een fantastisch mooi stuk Spanje dat niet gemist mág worden. Ook geef ik altijd als tip mee dat de mensen naar Puerto Banús moeten gaan. Lekker flaneren en mooie mensen, auto´s en boten kijken.”

Het klinkt alsof je er zelf vaak bent geweest?
“ Klopt, ik ben er een aantal keer geweest. Daarom kan ik ook mijn klanten goed adviseren om naar de Costa del Sol te gaan en dat hier een huurauto ook een must is. Zeker op deze bestemming adviseer ik vaak een cabrio voor mijn klanten. Waarom niet een beetje ´gek´ doen tijdens de vakantie? Als je normaal in een Ford Focus rijdt hoe leuk is het dan om tijdens je vakantie in een super stoere cabrio te rijden. Lekker je haar los en rijden maar!”

Ga je binnenkort zelf ook op vakantie?
“Jazeker! Ik ga met mijn man en drie kinderen naar een Zuid-Franse camping, heerlijk. Op mijn telefoon kijk ik elke dag hoe lekker warm het is. Als ik dan hier naar buiten kijk dan troost ik mijzelf met de heerlijke weersverwachting in Frankrijk. Trouwens, van de winter was het weer een keer aan sneeuwen en ik was het zo zat, dat ik samen met een vriendin maar een weekendje Sevilla heb geboekt. Dus daar ga ik ook nog naar toe, pluk de dag.”

Joyce, dank je wel voor je antwoorden en je goede advies!

Heb je tips over de Costa del Sol deel ze dan met ons. Wil je zelf de witte dorpjes van Andalusië bekijken in een coole cabrio? Dan hebben we elf partners ter plaatse waarbij je een Sunny Cars huurauto kunt reserveren. Klik hier als je nog meer tips wilt hebben over het rijden van een Sunny Car is Spanje.

Ilse Hage

Marketing coördinator

Ilse is Marketing Coördinator bij Sunny Cars en is daarnaast een reiziger in hart en nieren. Citytrips, rondreizen, roadtrips... Ze is van alle reismarkten thuis. Er zijn dan ook weinig plekken op de wereld die ze nog niet heeft ontdekt.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou