fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Tips van reisexpert Petra: De westkust van Amerika

Om de beste reistips te verzamelen interviewen we elke maand een expert uit de Smile Society, onze best verkopende reisbureaus. Deze week lees je welke bestemming Petra Kraaij van Oad Business Travel in Veenendaal aanraadt voor een heerlijke vakantie.

Goedemiddag Petra, als nu een klant binnenkomt en die vraagt aan jou; “Waar moet ik heen op vakantie?” wat zou jij hem dan aanraden?
“Amerika! Daar moet iedereen toch zijn geweest.”

Amerika is zo groot, heb je nog een bepaald gebied waar de klanten naar toe moeten?
“De westkust is een echt ‘must-see. Je hebt er van alles, van prachtige moderne steden tot weidse en spectaculaire uitzichten vanaf de Rocky mountains.”

Naar het westen moeten we dus gaan als het aan jou ligt. Heb je nog échte tips voor de mensen die die kant opgaan?
“Naast de bekende spots zoals in San Francisco, Los Angeles en Las Vegas moet je zeker ook naar Santa Cruz. Dit stadje ligt iets onder San Francisco en daar is een plek waar je geen zwaartekracht ervaart. Bizar. Overigens is de rit van Los Angeles naar Las Vegas ook fenomenaal mooi. Het echte road trip gevoel krijg je zodra je je huurauto instapt en die bekende Amerikaanse verkeersborden ziet met Route 66. Ik houd er van.”

Road trip door de USA

Het klinkt alsof je zelf zo je koffer wil pakken en naar het westen wilt vertrekken?
” Klopt, het liefst ga ik zo naar de States. Heerlijk rondrijden in een comfortabele stoere Sunny Car met airco (die heb je wel nodig met de hoge temperaturen) over de verschillende highways en door die typische Amerikaanse stadjes. Helaas kan ik niet zomaar weg, anders was ik al op het vliegtuig gestapt. J ”

Ik denk dat je veel mensen op goede vakantie-ideeën brengt met deze enthousiaste teksten.
“Gelukkig maar! Iedereen moet een keer in de USA zijn geweest en een heerlijke roadtrip maken door dit prachtige land. Blijf je verbazen en boek een reis naar Amerika met uiteraard een comfortabele Sunny Cars huurauto.”

Petra, dank je wel voor je antwoorden en je goede advies!

Heb je tips over de Verenigde Staten? Deel ze dan met ons. Wil je zelf de westkust van Amerika ontdekken in een coole cabrio of stoere SUV? Dan hebben we twee partners ter plaatse waarbij je een Sunny Cars huurauto kunt reserveren. Klik hier als je nog meer tips wilt hebben over het rijden van een Sunny Car in Amerika.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou