Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Tips voor de perfecte huurauto

In mijn videoblog ‘Koffie met Hans’ praat ik je snel bij over de Sunny Cars actualiteit. In 1 kopje koffie ben je weer helemaal up-to-date. Vandaag autohuurtips voor de perfecte huurauto op je vakantie.

Hans Knottnerus

Managing Director

Hans is Managing Director van Sunny Cars Nederland, België en Frankrijk. De afgelopen 25 jaar werkte hij in diverse managementfuncties bij verschillende internationale autoverhuurorganisaties van ‘naam en faam’, onder andere in India! Dat hij een echte autohuurexpert is, kun je dus wel stellen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

van bloemendal

28 juli 2015 | 7:11 pm | Reageer op van bloemendal

pas op als je een kleine auto huurt, bij national op new wark, laten ze je een fiat 500 zien , en zeggen dan ja is wel klein he, terwijl er wel andere kleine auto,s stonden, maar ja even bij betalen en dan krijg je een fatsoenlijke auto mee,

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Renske Mijderwijk

21 juli 2015 | 3:00 pm | Reageer op Renske Mijderwijk

Hoi Ellen,

Panama staat hoog bij mij op mijn wensenlijst. Leuk dat je daar naar toe gaat!
De voorwaarden met onze lokale partner zijn gelijk aan de voorwaarden die bij andere lokale partners gelden. De hoogte van de waarborg bedraagt voor de meeste categorieën USD 1000,-. Dit is geen extreem hoog bedrag voor autohuur. Uiteraard geldt ook hier dat je 100% all-in rondrijdt in een Sunny Car. Mocht er toch wat gebeuren, dan ben je goed verzekerd.

Zonnige groet, Renske

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Ellen

20 juli 2015 | 7:18 pm | Reageer op Ellen

Fijn , tips kan iedereen gebruiken ! In januari gaan we naar Panama, horen veel negatieve verhalen over het huren van een auto daar ! Onbetrouwbare verhuurders die je voor alles willen laten opdraaien, heel hoge borgsommen enz. Ben benieuwd naar jullie ervaringen !

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou