fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Top 10 winterzonbestemmingen

Door de ramen van het Sunny Cars pand kijk ik naar buiten. De lucht is grijs en af en toe valt er wat regen. Een grauwe dag. Juist op deze dagen wordt mijn behoefte aan zon en een strakblauwe lucht veel groter. En niet alleen bij mij, de Sunny Cars top 10 winterbestemmingen voor autohuur laat zien dat Nederland massaal behoefte heeft aan zon.

10. Johannesburg

Johannesburg Zuid-Afrika

Zuid-Afrika heeft echt alles te bieden en staat ook hoog op mijn eigen verlanglijstje. Een adembenemende natuur, nationale wildparken, stranden, prachtige wijnen én de zon schijnt er bijna elke dag. Bijkomend voordeel: het ligt in dezelfde tijdszone als Nederland, dus je hebt geen last van een jetlag!

9. Heraklion

Heraklion Kreta Griekenland

Met waanzinnige stranden, een gastvrije bevolking en verschillende authentieke dorpjes blijft Kreta een populaire bestemming. Het OV openbaar vervoer ter plaatse is over het algemeen belabberd geregeld waardoor ik een huurauto van absolute meerwaarde vind om al die leuke plekjes te bereiken.

8. Curaçao

Willemstad Curacao

Ideale bestemming om tot rust te komen en met een paar dagen autohuur kun je het hele eiland zien. Met deze 6 tips voor Curaçao zie je alle hoogtepunten.

7. Catania

Sicilie Italië

Denk ik aan Sicilië, dan denk ik aan lekker weer, cultuur, maar vooral aan heerlijk eten. Perfecte visgerechten en pasta´s, heerlijke olijfolie en iets simpels als een tomaat met ineens zoveel smaak. Goede plek om te genieten van al dat lekkers!

6. Lissabon

Lissabon Portugal

Een leuke bestemming voor een citytrip. Met de hoogteverschillen in de stad is het praktisch en ook erg leuk om gebruik de te maken van die knalgele trams. Goed te combineren met Porto en onderweg zie je ook nog heel veel moois.

5. Tenerife

Tenerife cabrio

Net als de Canarische eilanden Gran Canaria en Lanzarote erg populair. Rijd naar de top van `El Teide´ waar je ineens boven de wolken staat en geniet van het prachtige uitzicht.

4. Balearen

Mallorca Balearen Spanje

Op twee uurtjes vliegen afstand liggen topbestemmingen Ibiza en Mallorca. Beide eilanden hebben nog van die ongerepte baaitjes waarbij het even lijkt alsof je alleen op het eiland bent.

3. Alicante

Alicante mensen auto blij

Aan de Costa Blanca vind je de nummer 3 winterzonbestemming: Alicante! In de winter is de temperatuur nog steeds rond de 18 graden. Ideaal voor stelletjes, gezinnen, maar ook voor ouder publiek.

2. Faro

Algarve Portugal

Een perfecte aanvliegbasis om een vakantie aan de Algarve te starten. Als je kiest voor autohuur in Portugal, bezoek dan zeker een leuk vissersdorpje .

1. Malaga

Malaga Andalusië Spanje

Met stip op nummer 1 staat deze veelzijdige autohuurbestemming. En terecht. Er zijn zoveel hoogtepunten in Andalusië dat het slim is om van tevoren een keuze te maken waar je heen wilt.

Heerlijk om me te verdiepen in deze zonbestemmingen en weg te dromen bij al het moois wat er te zien is. Bijna vergeten dat ik nog steeds op mijn werk zit. Buiten is de lucht nog altijd grijs.

Heb jij nog tips voor een zomerse bestemming? Deel ze met me, ik laat me graag inspireren!

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou