Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Top 6 handige reisapps!

Vakantie, het is ieder jaar dat heerlijke moment om dingen los te laten, een plekje te geven en om lekker uit te rusten. Maar ‘ho’ even… de weg naar ontspanning toe kan behoorlijk vermoeiend zijn. Het bepalen van je roadtrip-bestemmingen of het inpakken van je koffer zijn die typische voorbeelden die vaak (onnodig) veel tijd kosten. En wat dacht je van obstakels tijdens de vakantie? De klassieker: ‘Ik moet plassen maar er is geen toilet in velden of wegen te bekennen’, is zo’n gevalletje die elk jaar weer vrolijk langskomt. Super!

Maar met een beetje techniek en een klein beetje van jezelf kun je het jezelf een stuk makkelijker maken. Met deze reisapps op zak kun je een hoop tijd winnen of gedoe voorkomen tijdens je vakantie.  Doe er je voordeel mee!

1. Tripomatic

Tripjes plannen is leuk om te doen maar kan soms erg veel tijd kosten. Met de app bespaar je een hoop tijd en weet je binnen een mum van tijd wat er te doen is in en rondom jouw vakantiebestemming. Tripomatic is dus zowel voor als tijdens je vakantie eenvoudig te gebruiken.

tripomatic reis app vakantie

2. Wi-Fi Finder

Via GPS scant Wi-Fi Finder de omgeving op Wi-Fi netwerken op basis van je locatie. Maar je kunt ook de straatnaam of plaats invoeren om te zoeken naar een netwerk. Handig voor als je de omgeving in en rondom je hotel vooraf wilt checken. Heb je dit eenmaal gedaan dan kun je de Wi-Fi netwerken eenvoudig filteren op gratis of betaald om na te gaan waar je Wi-Fi spots gratis zijn.

wifi finder reis app vakantie

3. KopieID

Het komt op vakantie, maar vooral bij het huren van een auto, voor dat er om een kopie van je ID wordt gevraagd. Voor de meeste gevallen hoef je daarbij niet je BSN (burgerservicenummer) te tonen. Met de app KopieID maak je snel en eenvoudig een veilige kopie van je identiteitsbewijs.

kopieid reis app vakantie

4. Toilet Finder

Ja, het bestaat en het is superpraktisch voor onderweg. Met de app Toilet Finder heb je 70.000 openbare toiletten in je zak. Klinkt niet zo hygiënisch maar is wel handig, want bij hoge nood weet je precies waar de dichtsbijzijnde openbare toilet is.

tiolet finder reis app vakantie

5. PackPoint

Inpakstress is geen vreemd woord voor iedereen die al eens op vakantie is geweest. Heb je er zelf last van?  Dan is PackPoint iets voor jou. Deze app stelt automatisch een “slimme” inpaklijst voor jouw reis samen op basis van een korte vragenlijst die je vooraf invult.

Packpoint reis app vakantie

6. Take me to my Car

Het is iedereen vast wel eens overkomen; Na lang zoeken heb je eindelijk een parkeerplek gevonden voor je auto, maar op de terugweg weet je niet meer (precies) waar de auto geparkeerd stond. Met de app Take me to my Car verlies je je auto nooit meer uit het oog!

take me to my car reis app vakantie

 

 

Dennis van Drunen

Online Marketeer

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Dennis van Drunen

29 februari 2016 | 11:59 am | Reageer op Dennis van Drunen

Hi Helmi,

Leuk om te horen en bedankt voor je tip ;-) De tekst is inmiddels aangepast!

Groet,
Dennis

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Helmi Doorenspleet

28 februari 2016 | 9:48 am | Reageer op Helmi Doorenspleet

APP om de auto te vinden is find my car ipv find me car

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Helmi Doorenspleet

28 februari 2016 | 9:34 am | Reageer op Helmi Doorenspleet

Bedankt voor de tips, wat een super ideeën.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou