Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Triple freedom met GreenSeat en Sunny Cars

Vakantie is vrijheid. Op vakantie met je eigen vervoer is dubbele vrijheid. En met een huurauto van Sunny Cars draag je ook nog eens bij aan het behoud van onze mooie planeet. Driewerf hoera!

De kranten stonden er weer vol mee; het klimaat verandert echt en maar liefst 69% van de Nederlanders denkt dat zij hier invloed op heeft. Hoe? Dat vertelt het verhaal niet. Velen denken moedeloos “wat kan ik er aan doen”? Ik vertel u: “Veel”.

Ik vind het zelf een fijn idee, ik doe mijn glas naar de glasbak, papier zamel ik in net als plastic. En mijn CO2 dispose ik via GreenSeat en rijd zo ook klimaatneutraal. Net als de huurauto’s van Sunny Cars.

Zo verhuurde Sunny Cars in 2014: 9.628 klimaatneutrale huurauto’s. Deze auto’s verergerden het klimaat niet verder door het compenseren van CO2. Bovendien kregen hierdoor 1.866 huishoudens toegang tot duurzame energie. De familie Sokhom uit Cambodja kreeg daardoor bijvoorbeeld biogas. Ze koken nu op de mest van hun eigen koeien en hebben verlichting om ’s avonds bij te studeren. Het restant van de mest na vergisting kunnen ze goed gebruiken voor de bemesting van hun land en vervangt de kunstmest die ze voorheen gebruikten. Ook kregen gezinnen in afgelegen regio’s in India, in plaats van naar hout te moeten zoeken, eindelijk toegang tot energie, schoon opgewekt door windmolens.

Bent u 1 van de 9.628 huurauto rijders? Dan hebt u dus al bijgedragen aan het behoud van onze mooie planeet. En tegelijkertijd 1866 andere gezinnen toegang gegeven tot schone energie. Uw vrijheid, maakt dus veel mogelijk. Triple freedom met GreenSeat en Sunny Cars. Zo makkelijk kan het dus zijn!

Met reislustige groene groet,

Leonie Haakshorst
GreenSeat

Meer lezen over de familie Sokom en biogas? Klik hier.

Meer weten over GreenSeat? Klik hier.

green
Mom Sokhom of Trapeang Kralanh village

“Now, I do not have to spend hours looking for firewood for cooking and the kitchen is much cleaner. My house also has light and my four children can study at night,” says Mom Sokhom of Trapeang Kralanh village, the proud owner of Cambodia’s 15,000th biodigester plant.

 

Gastblogger

Reisjournalisten of -bloggers

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou