Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Vakantiekilo-killer @pp: in no-time terug naar je streefgewicht

Sinds ik terug ben van vakantie heb ik de spiegel stelselmatig ontweken. Ik weet ook precies waarom. Het luilekker leventje heeft zijn werk gedaan en ik zit met de gefrituurde peren. Het is tijd. Tijd om de vakantiekilo’s aan te pakken.

Dat hoeft echt niet zwaar te zijn. Een goed voedingsplan is niet ingewikkeld. Het gaat om de totale energie (kcal) die je per dag binnenkrijgt ten opzichte van wat je verbruikt. Eet je minder dan je dagelijkse caloriebehoefte, dan kom je ‘in de min’ te staan en val je af. Een negatieve energiebalans noemen ze dat.

Evalueer je calorie-inname in een handomdraai

Meten = weten. Maar meten kan ook ontzettend saai zijn. En weten (analyseren) is weer tijdrovend. Daarom gebruik ik de MyFitnessPal app.

Met de MyFitnessPal app houd ik – via een logboek – bij wat ik dagelijks binnenkrijg aan calorieën en hoeveel calorieën ik ‘extra’ verbrand (door bijvoorbeeld te sporten). De Fitness Pal app berekent automatisch de resterende calorieën die ik mag innemen op basis van mijn gestelde doelen. Zo weet ik precies of ik s ’avonds nog een lekker tussendoortje mag.

myfitnesspal vakantiekilo app van de maand

Ook handig van de MyFitnessPal app

  • Geïntegreerde stappenteller (Burn, Baby Burn)
  • Week-tot-week voortgang bijhouden
  • Dagoverzicht van je calorie-inname (op welk dagdeel neem je de meeste calorieën in?)
  • Automatische herinneringen om je logboek bij te houden

Extra tip:

Om alles uit de app te halen is het belangrijk om erachter te komen wat jouw caloriebehoefte per dag is (hiermee stel je je voedingsdoelen in) en hoeveel calorieën je dagelijks binnenkrijgt. Gebruik hiervoor de onderstaande websites:

De MyFitnessPal app is gratis beschikbaar voor iOS en Android

Dennis van Drunen

Online Marketeer

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Dennis van Drunen

10 oktober 2016 | 1:55 pm | Reageer op Dennis van Drunen

Hoi Nancy,

Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. We worden altijd ontzettend vrolijk van dit soort berichten, bedankt daarvoor!

Hopelijk zien we je gauw weer bij Sunny Cars!

Met zonnige groet,
Dennis van Sunny Cars

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Nancy

9 oktober 2016 | 10:15 am | Reageer op Nancy

Wij hebben nog maar voor de 2de keer een all inclusive auto geboekt maar we zijn nu al uitermate tevreden. Het reserveren gaat heel vlot en eens je op je bestemming bent kan je in 5 minuutjes je gereserveerde auto ophalen, zonder gedoe. Zeer leuk en uiterst aangenaam! Wij zijn grote fan van sunny Cars. Dankjewel voor de uitstekende service!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou