Veilig een auto huren tijdens je vakantie deze zomer? Dat doe je zo

Waarschijnlijk heb je je nooit veel zorgen gemaakt om de hygiëne op het autoverhuurkantoor. Je was op vakantie, je was blij! Maar bij die zaken staan we nu meer dan ooit stil. Dat snappen we heel goed. Daarom hebben we bij Sunny Cars goed nagedacht over hoe we autohuur zo veilig mogelijk kunnen maken. Ook in deze tijd dient onze autohuur immers zorgeloos te zijn. We take care!

Veilig op vakantie? Kies voor een huurauto

Uiteraard is een auto huren al heel veilig. Met jouw gezelschap op een eigen tempo de plekjes bezoeken waar jullie heen willen. In jullie eigen afgesloten ruimte: de huurauto. Geen volle bus met een onbekende groep mensen om je heen. Veel mensen vinden het nu ook fijn om een accommodatie te huren ver weg van de massa. Met een huurauto ben je dan gewoon vrij om te gaan en staan waar je maar wil. Op je eigen gemak op zoek naar mooie plekjes.

Nieuw: hygiënemaatregelen in de huurvoorwaarden

We begrijpen dat je van tevoren graag op de hoogte bent van de maatregelen die op je vakantiebestemming zijn getroffen. Daarom hebben we, samen met onze lokale wagenparkaanbieders, deze maatregelen in kaart gebracht en inzichtelijk gemaakt in de huurvoorwaarden. Wij werken alleen samen met betrouwbare lokale wagenparkaanbieders die deze situatie, net als wij, uiterst serieus nemen. Zo wordt op elke verhuurlocatie de afstandsregel in acht genomen, zijn er meestal spatschermen geplaatst en dragen veel medewerkers handschoenen en mondkapjes. Uiteraard worden ook de huurauto’s na elke klant grondig gereinigd en worden met name zogenaamde high touchpoints, zoals het stuur, de versnellingspook en de autosleutel extra gedesinfecteerd.

Voordat je je huurauto reserveert, kun je in de huurvoorwaarden zelf al nalezen hoe het er ter plaatse aan toe gaat, zodat je precies weet wat je bij het ophalen van de huurauto kunt verwachten. Wel zo fijn, toch?

familie-in-auto-5
Met onze services maak je autohuur nog veiliger. Kortom: verantwoord met je gezin op pad!

Autohuur extra veilig met onze services

De nodige maatregelen zijn dus al getroffen, maar zelf kun je het ophalen van je huurauto nog zorgelozer en veiliger maken met onze services: Online Check-in en de Fastlane.

Hoe reserveer ik een service?

Tijdens het reserveren van je huurauto, kun je filteren op verschillende services. Als je gewenste service beschikbaar is op jouw bestemming, dan staat deze ook in het rijtje. Vink de optie aan en je krijgt vervolgens alleen aanbod te zien waarbij deze is inbegrepen. Handig!

Haal sneller je huurauto op met onze Online-Check in

Onze Online Check-in is een service die al langer bestaat, maar in deze tijd is hij relevanter dan ooit. Kies je voor deze service, dan registreer je je vooraf en ligt het ingevulde huurcontract ter plaatse voor je klaar. Je hoeft bij aankomst dus niets meer in te vullen en dat scheelt tijd! Zo heb je minder contact met medewerkers en zit je voordat je het weet op de weg.

Geen wachtrij met onze Fastlane

In deze tijd vermijd je een wachtrij het liefst waar mogelijk. Met onze Fastlane hoef je je hier niet druk om te maken. Met deze service sla je namelijk ter plaatse de wachtrij over en kun je gebruikmaken van een speciale Fastlane. Ook deze service bieden wij al een langere tijd aan, maar juist in deze situatie is de Fastlane heel handig.

Kortom: we take care! We hebben overal aan gedacht zodat jouw autohuur zo zorgeloos mogelijk verloopt. Heb je vragen? In onze FAQ helderen we alles voor je op. Bekijk nu ons aanbod op jouw bestemming!

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Joris

22 maart 2021 | 3:16 pm | Reageer op Joris

Ik vind het een goede service dat er aan de veiligheid van de huurders wordt gedacht. Het is een gerust gevoel dat alles optimaal wordt gedesinfecteerd. Komen de huurauto’s inclusief met handreinigingsmiddelen? Zijn er ook keyless huurauto’s beschikbaar? Die lijken mij ook een goede optie, waarbij je minder in contact komt met de medewerkers.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

7 april 2021 | 3:25 pm | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Joris,

Fijn hé? Vinden wij ook!

De huurauto's komen niet standaard met handreinigingsmiddelen, maar deze kun je uiteraard gemakkelijk zelf meenemen. Je reserveert bij ons altijd een categorie en niet een specifiek merk of model. We kunnen dus geen keyless huurauto's garanderen. Wel hebben we een service Contactloos Ophalen. Dan haal je je sleutels en het huurcontract op bij een automaat en heb je geen contact met een baliemedewerker. De sleutel is uiteraard grondig gedesinfecteerd!

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Monique Van der Velden

12 juli 2020 | 9:33 am | Reageer op Monique Van der Velden

Wanneer ik nu een auto huur voor eind augustus en de bestemming waar ik naar toe ga kleurt rood omwille van corona. Kan ik de auto dan annuleren?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

20 juli 2020 | 10:39 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Monique,

Jazeker. Je kunt de huurauto gewoon annuleren. Als je onze Flexservice hebt geboekt, dan kun je tot 4 uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. En heb je niet onze Flexservice geboekt, dan gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden :-). Na annulering ontvang je van ons een tegoedbon.

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Monique

7 juni 2020 | 2:30 pm | Reageer op Monique

Res.nr.; 10149628 uiteraard kan ik in mijn bestaande boeking geen info vinden over de extra maatregelen ivm corona .Ik heb opnieuw gezocht op Cargest onze verhuurder , maar ook daar kan ik niets vinden . Wij zijn pa en ma en 2 volwassen kinderen met aanhang . Totaal 6 pers .Wij wonen op 3 verschillende adressen in Nederland en hebben een huis gehuurd in Benalmadena .

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

8 juni 2020 | 10:33 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Monique,

Bedankt voor je bericht. Ik kan me goed voorstellen dat je graag wilt weten wat voor maatregelen er gelden op je vakantiebestemming. Afgelopen vrijdag hebben wij onze handige FAQ van nieuwe informatie voorzien.

Het is een lastig vraagstuk, dat moeten we toegeven! Jullie zijn wel een gezin, maar geen huishouden. Als je niet uit één huishouden komt, dan dien je in de auto afstand te houden. In onze FAQ noemen we ook een voorbeeld: huurauto’s met 9 zitplaatsen zijn geschikt voor 1 bestuurder en 3 passagiers.

We willen je adviseren om twee huurauto's te reserveren, in plaats van een. Dan kun je met 3 personen met genoeg afstand in de huurauto. Niet ideaal, maar goed. Jullie kunnen wel vakantievieren in Benalmadena!

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.