fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Vera van Klink (D-Reizen Sassenheim)

Vandaag zetten we Vera van Klink van D-reizen Sassenheim in het zonnetje.

Vera van Klink (D-Reizen Sassenheim)
Reisagent van de maand Vera van Klink (D-Reizen Sassenheim)

Hoe voelt dat, Smile Society lid zijn?

“We vinden het heel fijn om voor jullie te werken en jullie product te verkopen. Sunny Cars is een plezierige en goede partner. Ik vind het een meerwaarde om de klant zoveel extra zekerheid te kunnen bieden. Alles is altijd goed geregeld zodat de klant niet voor verrassingen komt te staan.”

Wat is je geheim voor het verkopen van zoveel Sunny Cars?

“Wij brengen autohuur altijd ter sprake. En bij een gezin rekenen we steeds voor hoe voordelig een huurauto is op vakantie. Rekenvoorbeeldje: neem een gemiddelde dagexcursie van € 60,- per persoon. Voor een gezin van vier kost dit dus € 240,-. Dan laten we zien dat je voor dit bedrag al drie dagen een huurauto hebt, waarmee je zélf die excursie kan maken, wanneer het jou uitkomt, zonder rekening te houden met anderen. Bij bestemmingen als Curaçao zetten we de huurauto standaard op de offerte: een huurauto is een must op deze bestemming met zijn prachtige landhuizen en baaien verspreid over het eiland. Dit werkt heel goed!”

Ons motto is Rent a smile, wat is het jouwe?

“Het motto van D-reizen is ‘We gaan ver’. Dat kun je letterlijk en figuurlijk nemen!”

Klinkt goed, het belooft ook veel over klantvriendelijkheid en service, wat bij Sunny Cars altijd voorrang krijgt.

“Klopt, we gaan echt heel ver, doen alles voor onze klanten. Wij werken op afspraak en komen zelfs extra naar de winkel als een klant dat beter uitkomt, als wij niet op het rooster staan om te werken. Onze klanten kunnen onze persoonlijke aanpak erg waarderen. We regelen graag elk reisdetail: autohuur, koffers bijboeken, een visum aanvragen, inchecken… en doen ook aan nazorg. We horen graag hoe klanten hun vakantie hebben beleefd.”

Voor welke bestemming heb je het meest recent een Sunny Car geboekt?

“Voor een klant die naar Washington DC in Amerika gaat. Zelf boek ik regelmatig een Sunny Car. Mijn mooiste ervaring daarmee was in Portugal. Ik reisde van Porto naar Lissabon. Een schitterende toer, door al die verschillende landschappen. En de wegen zijn er verrassend goed.”

Wat spreekt je het meest aan van Sunny Cars?

“Het online reserveringssysteem is heel toegankelijk, makkelijk en heeft veel mogelijkheden. De foto’s en informatie zijn heel duidelijk. Zo is een offerte maken en een type auto kiezen een fluitje van een cent.”

Wanneer heb je voor het laatst hard gelachen op je werk?

“Afgelopen zaterdag nog, met klanten. Maar ik moet even nadenken waarom we nou precies zo’n lol hadden. Sassenheim is heel gezellig, met een dorps karakter. De mensen zijn erg toegankelijk. Hierdoor ontstaan vaak hilarische momenten.”

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou