Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Verhuren jullie ook verhuiswagens?

Meetings in de keuken en lunchen met z´n allen op de marketingafdeling … de afgelopen weken hebben we moeten improviseren bij Sunny Cars. De reden? We zijn aan het verbouwen.

Te krap jasje

De afgelopen jaren zijn de boekingen gestegen én we zijn opgeschaald van 5 naar 7 dagen telefonische serviceverlening. Meer collega´s dus en daarmee meer bureaus. Met als gevolg een behoorlijk volle reserveringsafdeling waar het geluid en de achtergrondruis toenam. Niet ideaal vonden we zelf. Gelukkig was er nog een ruimte vrij op onze verdieping die we eenvoudig bij ons kantoor konden betrekken. Uitbreidingsmogelijkheid dus waar wel alle afdelingen op 1 verdieping blijven. Dat vinden we superbelangrijk voor de korte lijnen met alle collega´s, van sales tot marketing en reserveringen.

Binnen 1 dag verhuisd


De afgelopen weken is er hard gewerkt om een nieuwe en ruimere reserveringsafdeling te creëren. Mét optimale akoestiek dankzij een speciaal plafond en geluiddempende vloerbedekking. Gisteren was het zover: in groepjes werden onze reserveringscollega´s, nog net niet bellend, verhuisd van de oude naar de nieuwe werkplek. Nee, niet met een verhuiswagen, we blijven in hetzelfde pand tenslotte, dus gewoon met een doos onder de arm. Kijk hoe snel dat ging!

Verbouwing Sunny Cars

 Iedereen zit inmiddels op zijn nieuwe stek. Klaar voor jullie telefoontjes en online boekingen!

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou