fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Vierentwintig

Het blijft toch iedere keer weer een machtig gezicht om vierentwintig F1 coureurs met oorverdovend lawaai van start te zien gaan. In dit geval was het wel heel bijzonder. Ze gingen van start op het nieuwe circuit in New Delhi, in het door mij zo geliefde India. Onbewust moest ik ook weer denken aan die andere spectaculaire race -hoewel die toch iets van zijn glans lijkt te verliezen- namelijk de 24 uur van Le Mans. Dat ik iets met auto’s heb weten de lezers van mijn blog inmiddels wel. Als general manager  van een leidende autoverhuurbemiddelaar ontkom je daar nu eenmaal niet aan.

Maar ook de serie 24 reken ik tot mijn favorieten. En sinds kort komt daar de nieuwe tv-zender 24 Kitchen bij. Blijkbaar heb ik iets met het getal 24. Nu ben ik geen uitgesproken ‘foodie’, maar op gezette tijd achter het fornuis duiken heb ik altijd wel leuk gevonden. Verwacht geen haute cuisine, maar vooral voedzame zaken. Ook een meer dan gewone barbecue is iets waar ik m’n hand niet voor omdraai. Maar dat nieuwe 24 Kitchen geeft me wel weer nieuwe culinaire inspiratie. Toch wel een goed idee zo’n speciaal themakanaal over één onderwerp. Zeker als dat nieuwe en verrassende inzichten oplevert.

Het voorgaande is natuurlijk een zogenaamd ‘bruggetje’ om toch nog even stil te staan bij het feit dat we zo’n 24 maanden geleden onze Sunny Cars organisatie 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar hebben gemaakt voor onze klanten. Je bent in een vreemd land, je rijdt niet in je eigen auto en dan overkomt je onverwachts iets. Dan is het wel zo prettig als er iemand je direct te woord staat en assistentie kan verlenen. Dat je bij Sunny Cars automatisch tegen alle onheil verzekerd bent is dan zeker een geruststelling, lijkt mij!

Zoeken we die geruststelling niet allemaal zou ik bijna zeggen. Zeker als je op vakantie gaat. Vooraf weten dat met het Sunny Cars ‘all-inclusive’ product alles tot in de puntjes geregeld is. Die geruststelling krijg ik ook als ik zie hoe eenvoudig je een geweldig en tot in de puntjes verzorgd gerecht op tafel kan zetten. Net als wij, nemen de chefs van 24 Kitchen alle tijd om zaken goed voor te bereiden en minutieus uit te leggen. Dus wat dat betreft heeft die nieuwe zender zich bij mij alweer bewezen. Ik heb laatst een gerecht uitgeprobeerd en het stond in iets meer dan 20 minuten op tafel. Zonder dollen! Zacht gegaarde kabeljauw filet met kruidenvinaigrette. Erg lekker.

Hans Knottnerus

Managing Director

Hans is Managing Director van Sunny Cars Nederland, België en Frankrijk. De afgelopen 25 jaar werkte hij in diverse managementfuncties bij verschillende internationale autoverhuurorganisaties van ‘naam en faam’, onder andere in India! Dat hij een echte autohuurexpert is, kun je dus wel stellen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou