fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Voor de veertiende keer in de prijzen gevallen

Ja, we hebben ´m weer! Dat is wat we afgelopen dinsdagavond dachten tijdens de uitreiking van de Veren, zeg maar de Oscars van de reiswereld, op de Vakantiebeurs. Op dinsdagavond worden deze traditiegetrouw uitgereikt in 40 categorieën. En ook dit jaar werd Sunny Cars, voor de veertiende keer op rij, verkozen tot Beste autoverhuurder.  Het rapportcijfer dat we van de Nederlandse reisagent kregen was een 8,26. Daar zijn we natuurlijk supertrots op!

Om alle reisagenten die op ons gestemd hebben te bedanken plaatsen we ieder jaar een advertentie in TravMagazine, het reisbranche vakblad dat ook de Verenverkiezing organiseert. En ieder jaar is het weer een uitdaging om iets origineels te verzinnen. Onze pay-off ´Rent a smile´ slaat wat ons betreft niet alleen op de zorgeloze huurauto´s die we verhuren maar ook op onze manier van communiceren. We proberen er altijd iets grappigs in terug te laten komen. Wat vinden jullie, is het ook deze veer weer gelukt?veertien

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

gerritsen h.

17 februari 2013 | 3:38 pm | Reageer op gerritsen h.

in het programma van kassa van 16 februari kwam sunny cars er als beste en goedkoopste uit de bus!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sjoerd

10 februari 2013 | 5:19 pm | Reageer op Sjoerd

Gefeliciteerd en helemaal terecht. Jullie zijn goed bereikbaar bij vragen tijdens en na de boeking, ook in het weekend op zondagmiddag.

Ik beveel SunnyCars bij iedereen van harte aan!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou