Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Vrouwenparkeerplaats voorkomt schade

In de krant zag ik een artikel voorbij komen over grotere parkeerplaatsen. Deze zijn speciaal voor vrouwen aangelegd. Nu moet ik heel eerlijk bekennen dat ik als Pietje Precies mijn auto altijd strak en recht wil hebben staan. Want wat als er iemand tegen mijn auto aanrijdt en dan vervolgens schade maakt?

Groot en roze

Vrouwenparkeerplaatsen worden steeds populairder en zijn te herkennen aan grootte, hun roze kleur en een vrouwensilhouet. Ik kwam na een dag shoppen met mijn moeder terug bij de huurauto en zag dat deze vakkundig ingebouwd was. Daar stonden we dan voor met onze aanwinsten van die dag. Als volleerde acrobaten hebben we ons langs de auto´s gewurmd. Yes, gelukt! Shoppen is topsport en ik kan je vertellen, je auto op die manier bereiken ook! Het zweet stond in onze handen. Wat had ik toen graag de auto op zo´n vrouwenparkeerplaats gehad.

Sunny Cars Blog - Vrouwenparkeerplaats

 

Maxi-Cosi

En wat dacht je van reizen met een baby? Of met een groot gezin met 2,3 of meer kinderen? Dan heb je de ruimte ook nodig, want je zal je kind maar met Maxi-Cosi en al uit de auto willen halen…

Wel of niet?

De parkeerplaatsen maken op het internet veel los. Zo zijn er discussies gaande waarin deze parkeerplaatsen niet op prijs gesteld worden. En ook zijn er complete theorieën waarom het juist wel handig is. Ik ben een voorstander, jij ook?

Sunny Cars Blog- Zorgeloos rijden

De kras

Mijn auto is zonder schade uit de strijd gekomen. Maar ik moest eigenlijk meteen denken aan een dossier wat vorige week op mijn bureau terecht kwam. Waar een klant aangaf belast te zijn voor schade aan de huurauto. Zij kwamen – na een heerlijk diner – terug bij de auto en vonden een kras op de huurauto. Dit hebben wij – na ontvangt van alle papieren – meteen aan hen uitgekeerd. Kortom bij Sunny Cars ben je verzekerd tegen parkeerschade en dat geldt ook voor de mannen onder ons! 😉

Mascha Vork

Customer Care

Sinds januari 2014 is Mascha werkzaam op de Customer Care afdeling, maar ze werkt al sinds 2012 bij Sunny Cars! In haar blogs schrijft ze over veelvoorkomende misverstanden en lastige situaties met een huurauto. Informatief, leerzaam en soms ook vermakelijk.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou