Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Waar haal jij je huurauto op?

Wij bieden huurauto’s aan op meer dan 5.000 bestemmingen, waar je meestal nog kunt kiezen uit meerdere ophaallocaties. Dat komt dus neer op een hele hoop ophaallocaties, meer dan 7.900 in totaal. Daarvan zijn 2.596 kantoren te vinden op luchthavens en de overige 5.304 stadskantoren.

Ondanks dat er meer stadskantoren zijn, worden de meeste huurauto’s toch opgehaald bij de luchthaven. Ideaal natuurlijk als je met een vlucht aankomt op je bestemming, kun je direct je huurauto ophalen en wegrijden 😉

Ophaallocatie huurauto op luchthaven en stadskantoor

Dat is bij elkaar 95%, dus waar wordt die andere 5% opgehaald? Die huurauto’s worden nergens opgehaald, maar bij je hotel of appartement afgeleverd. Adresaflevering noemen we dat. Deze service is echter alleen mogelijk wanneer de accommodatie over een receptie beschikt. Afhankelijk van de bestemming kan ter plaatse een toeslag worden berekend voor adresaflevering, dit is terug te vinden in de huurvoorwaarden.

Huurauto ophalen bij een stadskantoor

Als je niet met het vliegtuig aankomt maar bijvoorbeeld per trein of met de boot is het wel zo makkelijk om je auto op te halen bij het treinstation of in de haven. Bij een stadskantoor kun je ook vaak kiezen voor adresaflevering.

Ook als je pas later gebruik wil maken van je huurauto is het handig om deze op te halen bij een stadskantoor in plaats van weer terug te gaan naar de luchthaven. Houd er wel rekening mee dat de openingstijden van stadskantoren over het algemeen iets beperkter zijn dan op de luchthaven.

Wil je de auto wel in de stad ophalen, maar het liefst terugbrengen bij de luchthaven? Dit is vaak geen enkel probleem. Omdat het een andere bestemming is, kun je dit reserveren als een “one-way“. Deze is meestal kosteloos in dezelfde plaats, maar deze informatie kun je altijd terugvinden in de huurvoorwaarden. Superhandig toch? Heb je meteen vervoer naar de luchthaven.

Vanzelfsprekend kun je ook bij mijn collega’s van de reserveringsafdeling terecht voor advies over de meest gunstige ophaallocatie voor jouw reis.

Claudia Voncken

Head of Online Marketing

Sinds 2010 werkt Claudia voor Sunny Cars. Als Online Marketing Manager houdt zij zich dagelijks bezig met het verbeteren van de online aanwezigheid in Nederland en België. Blogs van Claudia gaan hoogstwaarschijnlijk over handige apps óf ze geeft je handige tips en inzichten omtrent autohuur.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Edwin

2 januari 2017 | 12:01 am | Reageer op Edwin

Is het ook mogelijk om de auto op te halen bij de ene luchthaven en weer in te leveren bij een andere? Concreet op Sicilië: Trapani en Catania.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Pieta Harsveld

2 januari 2017 | 10:17 am | Reageer op Pieta Harsveld

Beste Edwin,

Dit is in veel gevallen mogelijk. De huurvoorwaarden verschillen echter per partner. Je kunt deze meteen bij het selecteren van de auto inzien. Je vindt daar ook of een one-way mogelijk is en of daar extra kosten voor worden gerekend.

Veel plezier met het maken van je vakantieplannen!

Met vriendelijke groet,
Pieta van Sunny Cars

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Monique vd Velden

6 januari 2017 | 9:31 pm | Reageer op Monique vd Velden

Wij willen onze huurauto ophalen nadat we een cruise hebben gemaakt en we eindigen in Miami. Welke ophaallocatie in Miami raadt u ons aan ?
Is er eentje bij de cruise terminal? Of moeten we naar miami airport?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Susanne Pols-van Gelder

10 januari 2017 | 11:40 am | Reageer op Susanne Pols-van Gelder

Beste Monique,
Er is een bushalte bij de cruise terminal. Van hieruit wordt je op vertoon van je voucher gratis naar de luchthaven gebracht waar je de auto op kunt halen.
Als je online reserveert kies je voor Miami (niet luchthaven) en kom je deze keuze vanzelf tegen.
Fijne reis!
Met zonnige groet,
Susanne Pols

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou