fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Waarom je áltijd de huurvoorwaarden goed moet doorlezen

‘Ik weet vrij zeker dat dit eigenlijk niet mag,’ zeg ik voorzichtig.

We hebben net een gigantische konijnenvilla in de stokoude cabriolet geladen. Het is ijskoud en het sneeuwt, maar wij rijden met het dak naar beneden. Het nieuwe onderkomen van het konijn dat mijn vrouw vorige week langs de weg vond, is een stuk groter dan verwacht en past eigenlijk niet in de auto. Zeker niet met het dak op z’n plek.

‘In Zuid-Afrika zou niemand hiervan opkijken,’ antwoordt ze, terwijl ze twee paar handschoenen over elkaar aantrekt. Intussen zit ik half omgedraaid mijn best te doen het houten gevaarte op zijn plaats te houden.

Mijn vrouw is op z’n Zuid-Afrikaans opgevoed. En dan gaan sommige dingen nét even anders.

autohuur voorwaarden

 

Voorkom verrassingen

Ik heb daar best even aan moeten wennen, die Zuid-Afrikaanse mentaliteit. Maar overal waar je komt, werkt het weer anders. Zelfs per huishouden verschillen de ongeschreven regels. En als je daar niet van op de hoogte bent, kán dat voor ongemakkelijke situaties zorgen. Dat is in autohuur niet anders. Sunny Cars werkt met verschillende aanbieders samen. Natuurlijk ben je via ons altijd optimaal verzekerd, maar de aanvullende huurvoorwaarden hangen af van de aanbieder. Zo kan bijvoorbeeld de hoogte van de waarborg flink verschillen en is een kinderzitje misschien wel een stuk goedkoper als je een andere wagen reserveert. Om verrassingen te voorkomen is het dus verstandig om de huurvoorwaarden altijd goed door te lezen voordat je je huurauto boekt.

Huurvoorwaarden vergelijken

Om het gemakkelijker te maken om de juiste keuze te maken, kun je voor je via ons een huurauto boekt de huurvoorwaarden vergelijken. En dat is wel zo handig! Een op het eerste gezicht duurdere auto kan voor jou namelijk een voordeligere keuze zijn als je je huurauto op een andere locatie wilt terugbrengen dan waar je hem hebt opgehaald. Maar ook belangrijke informatie vind je in de huurvoorwaarden. Mag je achter het stuur kruipen als je nog geen 21 bent, of is het mogelijk om de huurauto buiten openingstijden terug te brengen? Je raadt al waar je het antwoord vindt.

De beste keuze voor jou

En mocht je er niet uitkomen, dan zit onze reserveringsafdeling iedere dag voor je klaar om je te helpen om de beste keuze voor jou te maken. Wij willen namelijk graag dat jij straks precies die auto huurt die het meest aansluit bij jouw specifieke wensen. Zo proberen we die Sunny glimlach standaard mee te leveren. Want zó werkt het bij Sunny Cars.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou