fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Waarom Sunny Cars blij is met negatieve reviews

Hoe bepaal je welk hotel je boekt voor je vakantie?

Hoe weet je waar je het best online iets kunt kopen?

Jouw keuze heeft vaak niks te maken met hoe bedrijven of organisaties zichzelf presenteren op hun eigen website. Want het is logisch dat ze daar zeggen dat ze ‘de beste’ zijn.

Nee, als consument neem je – bewust en onbewust – beslissingen op basis van de ervaringen van anderen. Mensen die al eerder klant waren bij de organisatie waar je een product wilt bestellen, of, zoals in het geval van Sunny Cars, een auto wilt huren.

Maar, hoor ik je nu denken, Sunny Cars laat vast geen negatieve reviews van klanten zien?

Ja, dat doen we wél.

En die feedback zetten we direct om in actie.

Reviews van onze klanten hebben er bijvoorbeeld al voor gezorgd dat we het Full-Empty pakket niet meer aanbieden en een nieuw pakket hebben geïntroduceerd waarmee je kunt huren zonder creditcard. Het kan echter ook zijn dat we op basis van jouw tips de tekst in de huurvoorwaarden veranderen, zodat de informatie nog duidelijker wordt.

Maar dat is niet alles
Bij Sunny Cars vinden we het belangrijk om transparant en eerlijk te zijn. Dus om ervoor te zorgen dat jij als klant zeker weet dat dat wat je leest ook echt waar is,  verzamelen wij de reviews van onze klanten niet alleen zelf, maar ook via onafhankelijke beoordelingswebsites, zoals TrustPilot en eKomi.

Op TrustPilot heeft Sunny Cars ruim 3400 beoordelingen met een gemiddeld cijfer van 8,5. Op eKomi staan inmiddels 2028 reviews met een gemiddeld cijfer van 8,8. Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

review weergave ekomi trustpilot

Wil jij je ervaring ook delen?

Of die nu positief of negatief is?

Na afloop van de huurperiode ontvang je van Sunny Cars automatisch een uitnodiging om jouw ervaring met onze autohuur van A-tot-Z te beoordelen. Jouw mening kun je direct aan ons terugsturen. Of je schrijft een review op TrustPilot of eKomi, zodat hij zichtbaar is voor iedereen.

Op die manier help je ons met het verbeteren van onze service, en anderen met het maken van de juiste keuze.

Daar hebben we allemaal iets aan.

Claudia Voncken

Head of Online Marketing

Sinds 2010 werkt Claudia voor Sunny Cars. Als Head of Online Marketing houdt zij zich dagelijks bezig met het verbeteren van de online aanwezigheid in Nederland, België en Frankrijk. Blogs van Claudia gaan hoogstwaarschijnlijk over handige apps óf ze geeft je handige tips en inzichten omtrent autohuur.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

An

19 juni 2016 | 1:40 pm | Reageer op An

We rented a car in Cagliari Sardinie. When we arrived at the airport Fransesca was there to welcome us and to help us. Very professional and friendly. And when we returned after our holiday Fransesca was there again. She does everything to make you feel welcome . We surely recommand Sunny Cars and above all Fransesca in Cagliari!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou