Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Waarom wij geen behoefte hebben aan een vrije dag

Het zal je niet ontgaan zijn: vandaag is het Bevrijdingsdag. Uit het Nationaal Vrijheidsonderzoek 2017 blijkt dat 7 op de 10 Nederlanders vinden dat Bevrijdingsdag een nationale vrije dag moet worden. Natuurlijk hechten ook wij ontzettend aan onze vrijheid, maar een vrije dag? Dat hoeft voor ons niet zo.

bellen klantenservice noodnummer

Waarom niet, vraag je?

Dagelijks komen er een heleboel telefoontjes binnen op onze reserveringsafdeling. Zoals dit gesprek, waarin een klant belde omdat alle vier de banden van zijn huurauto gestolen waren. Of wat te denken van het kersverse echtpaar dat in Zuid-Afrika eindigde met een total loss verklaarde huurauto na een wel heel directe ontmoeting met een giraffe? Die waren maar wat blij dat ze ons konden bereiken zodat we ze weer op de rit konden helpen.

Wij zijn er áltijd

Als er ter plaatse iets anders loopt dan gepland, kun je ons altijd bellen. Wel zo prettig om gewoon in het Nederlands te kunnen schakelen als je in een penibele situatie beland bent. Dat we 365 dagen per jaar 24 uur per dag bereikbaar zijn, is dus niet alleen om reserveringen te verwerken, maar vooral ook om er voor je te kunnen zijn als er ter plaatse iets niet helemaal volgens plan verloopt. Dat betekent dat sommigen van ons ook moeten werken als de meeste Nederlanders lekker vrij zijn. Soms hebben we daarom wel aangepaste openingstijden, zodat onze autohuurexperts bijvoorbeeld ook nog even bij hun familie kunnen aanschuiven met Kerst. Ons noodnummer blijft dan natuurlijk wel gewoon dag en nacht bereikbaar.

Ondanks de wens van de meeste Nederlanders om van 5 mei een nationale vrije dag te maken, is het dat vandaag nog niet. Daarom zijn we vandaag gewoon bereikbaar volgens onze reguliere openingstijden. Dus heb je een vraag of probleem? Voel je dan vooral vrij om ons even te bellen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou