fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Wat is een bemiddelaar in autohuur?

Sunny Cars heeft geen eigen auto’s maar bemiddelt bij het huren van uw vakantieauto. ‘Aha, dat werkt dus kostenverhogend!’ zou uw spontane reactie kunnen zijn. Maar het tegendeel is het geval. Laat ik uitleggen waarom u beter voorafgaand aan uw vakantie bij Sunny Cars kunt boeken dan op uw bestemming een auto te huren.

Sunny Cars huurt over de hele wereld veel auto’s bij de grote autoverhuurders én lokaal kwalitatief hoogstaande bedrijven. Dat gaat middels grote contracten en u weet dat groot inkopen voordeel oplevert. Een voordeel dat een individuele huurder nooit kan halen, ook niet tijdens promoties. Dat geldt niet uitsluitend voor de auto’s, maar ook voor de verzekeringen en andere zaken.Blije jongeren die juichend uit de auto springen

De zogenaamde ‘Economy of Scale’ is echter slechts het begin van uw voordeel. Ieder autoverhuurbedrijf heeft haar eigen regels en leveringsvoorwaarden. Als u via Sunny Cars huurt, krijgt u uw auto volgens de Sunny Cars condities, bij welk bedrijf de auto ook wordt gehuurd. Om groot te worden moet je goed zijn en wij zijn groot geworden door altijd vanuit de consument te denken. Wij bedingen de huurvoorwaarden die u wenst, dat creëert vaste klanten en dat is goed voor alle partijen.

Centraal staat ons all-inclusive tarief dat voorkomt dat u op uw bestemming de onaangename verrassing krijgt van allerlei bijkomende kosten. Wie heeft het niet eens meegemaakt? Met Sunny Cars is dat verleden tijd. De prijs die we afspreken is wat u betaalt, dat is wél zo helder en zorgt dat uw vakantie niet begint met een domper.

Wat houdt dat all-inclusive tarief zoal in? In het kort een zorgeloze vakantieauto, meer specifiek:

  • Ongelimiteerd aantal kilometers
  • Luchthaven afleveringskosten
  • Standaard extra WA verzekering van € 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico bij schade en diefstal
  • Dekking glas-banden-bodem en dakschade

Zo vertrekt u met een gerust hart op avontuur. Maar wij zouden Sunny Cars niet zijn als we niet ook denken aan de voorpret. Een feilloos boeking systeem, u hoeft zich vooraf geen zorgen te maken of alles wel goed is geregeld. En mocht er bij u een kink in de kabel komen dan kunt u de reservering tot vier uur voor de huuraanvang gratis wijzigen. Vergeet ook de zorgen over er in het buitenland alleen voor te staan als er onverhoopt iets mis gaat. Sunny Cars heeft een Nederlandstalig noodnummer dat 24/7 bereikbaar is en uw problemen zal oplossen.

Kan Sunny Cars als bemiddelaar nog méér voor u betekenen? Wat dacht u van géén boekingskosten en géén creditcardkosten? Of de samenwerking met GreenSeat, waardoor een groot aantal van onze huurauto’s klimaatneutraal is gemaakt?

Is er toch nog iets waarvan u vindt dat het eigenlijk all-inclusive hoort te zijn dan horen wij dat graag van u. Want dat is de functie van dit blog. Ten slotte zijn wij uw bemiddelaar.

 

Hans Knottnerus

Managing Director

Hans is Managing Director van Sunny Cars Nederland, België en Frankrijk. De afgelopen 25 jaar werkte hij in diverse managementfuncties bij verschillende internationale autoverhuurorganisaties van ‘naam en faam’, onder andere in India! Dat hij een echte autohuurexpert is, kun je dus wel stellen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou