Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Wat is jouw favoriete autovakantiehit?

Het gaat goed met de Sunny Cars Holiday Playlist, bedankt allemaal voor jullie inzendingen tot nu toe. Inmiddels hebben we meer dan 40 nummers verzameld! Ik merk dat `Hit the road Jack’ toch een echt vakantienummer blijkt te zijn, hij staat al wel 3 keer in de lijst! Wat is jouw nummer 1 hit?

Wil je vast een preview van de favoriete autovakantiehits tot nu toe? Dat kan! Ik heb de top 30 vast voor je gemaakt. Als jouw favoriete nummer er nog niet tussen staat, dan kun je er t/m 14 juni nog wat aan doen. Zend jouw favoriete hit in via onze Like&Win app, help ons de ideale playlist samen te stellen en maak dan ook nog eens kans op leuke prijzen. Ik ben erg benieuwd!

 

Renske Mijderwijk

Marketing Coördinator B2B events & Joint Promotions

Van 2009 tot 2019 was Renske werkzaam bij Sunny Cars. Eerst op de Reserveringsafdeling, maar al snel maakte ze de overstap naar Marketing. De laatste jaren heeft ze vooral tripjes gemaakt in Europa, maar een verre reis staat nu wel bovenaan haar verlanglijstje.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

de meersman

4 juni 2013 | 3:34 pm | Reageer op de meersman

Aint nobody ChakaKhan

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Renske Mijderwijk

4 juni 2013 | 4:17 pm | Reageer op Renske Mijderwijk

Bedankt voor je reactie! Ik vind dat ook mooi nummer. Kans maken op prijzen doe je alleen door je favoriete autovakantiehit door te geven via de link, maar ik zal dit nummer voor je toevoegen aan de Spotify Playlist.

Zonnige groet,
Renske

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou