fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Wendy Meijer (TravelXL Beuk)

Voor advies over autohuur ga je naar het reisbureau! Maak kennis met de beste boekers van Sunny Cars.
Vandaag zetten we Wendy Meijer, reisadviseur bij TravelXL Beuk in Noordwijk, in het zonnetje.

Hoe krijgen jullie het voor elkaar om zoveel huurauto’s te verkopen?

“Door autohuur altijd aan te bieden als we in gesprek zijn met klanten. Daarbij noemen we de voordelen van vooraf boeken. Dat de verzekeringen zijn inbegrepen en het eigen risico wordt terugbetaald vinden wij erg belangrijk en  helpt ook zeker om de klant over de streep te trekken. We benadrukken bovendien dat de klant altijd op ons kan terugvallen. Een stukje zekerheid bieden, daar houden klanten van. Wij hebben ook een zakenreisafdeling waar  veel huurauto’s worden geboekt.”

Jouw beste verkooptip?

“Neem autohuur eerder mee in het verkoopgesprek en benadruk wat leuk is om te doen met een huurauto. Je moet de beleving bij de klant een beetje activeren. Deel vooral je eigen huurautotips en -ervaringen met klanten, dat spreekt altijd aan. En wijs op de zekerheid die je krijgt als je een all-in Sunny Car boekt: een goed pakket waarbij alle belangrijke verzekeringen zijn inbegrepen.”

Wendy Meijer

Wat vind je het leukst aan Smile Society lid zijn? Heeft het een meerwaarde voor jullie kantoor?

“We hebben met Sunny Cars over en weer gewoon een goede band. Regelmatig nodigen wij iemand van Sunny Cars uit om een training te geven. Wij zijn ook een keer met het hele team bij Sunny Cars op kantoor geweest voor een kijkje achter de schermen. We werken intensief samen. Bij ons op kantoor kent iedereen het product door en door.”

Wat spreekt je het meest aan van Sunny Cars?

“De duidelijke, transparante voorwaarden en het fijne boekingssysteem. En de aardige medewerkers als we die bellen, al regelen we het meeste zelf online.”

Hoe onderscheidt jullie kantoor zich in de markt?

“We leveren maatwerk en bieden de klant een zo compleet mogelijke reis aan. Ook proberen we onze klanten persoonlijk goed te leren kennen, zodat we optimaal aan hun wensen kunnen voldoen.”

Waar word je in je werk het meest blij van?

“Van mensen blij maken met een mooie vakantie. Als ik bij de aftersales hoor dat de reis goed heeft uitgepakt, dat mensen mooie herinneringen hebben opgebouwd en dat we volledig aan hun wensen hebben voldaan, is mijn dag goed.”

Op welke bestemming heb je zelf recent rondgereden met een Sunny Car?

“Mijn favoriete bestemming is Griekenland. De laatste keer bezochten we het prachtige eiland Kefalonia. Met een huurauto van Sunny Cars zijn we alle mooie baaitjes, strandjes en andere prachtige plekken afgeweest.”

Heb je nog een bestemming op je bucket list staan, om met een huurauto te ontdekken?

“Ik wil heel graag naar Canada en vanaf Vancouver een mooie rondreis maken.”

Heb je een favoriete auto?

“Nee, ik rijd zelf in een Ford Fiesta en daar ben ik heel tevreden mee! Alles wat maar een beetje groter is, vind ik al heel luxe. Van Sunny Cars kreeg ik eens een cabrio voor een dag, dat was een hele leuke ervaring!”

Wanneer heb je voor het laatst hard gelachen?

“Ik probeer elke dag wel even goed te lachen. Thuis lach ik veel om en met mijn kinderen. Met elkaar hebben we veel lol. Op onze laatste vakantie in Oostenrijk moest ik hard lachen om mijn zoon die over een berg heen rende en plots tot zijn knieën wegzakte in een modderpoel!”

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou