fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Werk aan de winkel… uhmm website

Het zal geen verrassing zijn, maar als online marketeer is de website voor mij het allerbelangrijkste onderdeel van mijn werk. Het is “de winkel” en uiteraard wil je dat je klanten gemakkelijk vinden wat ze zoeken en met een tevreden gevoel naar buiten lopen. Nadat ze hebben betaald uiteraard ;-).

Sinds ik bij Sunny Cars werk heb ik zelf veel geleerd over autohuur en het zoeken en boeken daarvan. Samen met het hele Sunny Cars team beschikken we over een hele hoop kennis, statistieken en uiteraard feedback. En daar doen we wat mee!

Met gemak je huurauto boeken op je mobiel of tablet

Mobiel verkeer Sunny Cars

 

Een jaar geleden schreef ik over een van die statistieken, de groei van mobiel verkeer. Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone of tablet bij online shoppen en research voor bijvoorbeeld vakanties.

Het laatste halfjaar is die groei op onze website nog verder toegenomen, van 20% naar ruim 30%. De grafiek hiernaast laat dit ook duidelijk zien.

 

Voor ons een belangrijke indicatie dat het boeken van je huurauto óók op je smartphone of tablet zorgeloos moet zijn en dus een verbeterpunt, want de huidige website voorziet hierin niet.

Upgrade van de Sunny Cars website

Naast het voorbeeld hierboven hebben we nog heel wat verbeterpunten en ideeën verzameld, zoals de mogelijkheid om direct een ophaalmethode te kiezen of het duidelijker indelen van de auto’s in de verschillende categorieën. Dat heeft ertoe geleid dat we hebben besloten dat de website van Sunny Cars klaar is voor een upgrade. We hebben het niet over een opknapbeurt waarbij we de site “overspuiten” of de “motor reviseren”, maar over een compleet nieuwe auto.. uhh website 😉

Een huurauto reserveren is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid (zie ook mijn blog over autohuur vergelijken). Daarom is het zo belangrijk dat de website dit zo eenvoudig mogelijk maakt. Ons doel met de nieuwe website is om de beste en meest transparante aanbieder van autohuur te zijn, waar je op een helder en overzichtelijke manier jouw huurauto kan reserveren en waarbij je altijd weet waar je aan toe bent.

“De voordeligste huurauto vinden die aan jouw wensen voldoet”

Dat is in 1 korte zin samengevat wat je mag verwachten van onze nieuwe website. En dat de website volledig adaptive is, oftewel: je kunt via elk apparaat (desktop, mobiel, tablet) heel gemakkelijk je huurauto reserveren.

Er mag dan wel een hoop veranderen, maar wat vanzelfsprekend hetzelfde blijft is ons unieke all-in product en de goede service die je van ons gewend bent. Over een paar weken is het zo ver (en zal ik je daarover met plezier informeren). Dan kun je gebruik maken van de nieuwe website, maar voor nu alvast een klein voorproefje:

Preview Sunny Cars website

Claudia Voncken

Head of Online Marketing

Sinds 2010 werkt Claudia voor Sunny Cars. Als Head of Online Marketing houdt zij zich dagelijks bezig met het verbeteren van de online aanwezigheid in Nederland, België en Frankrijk. Blogs van Claudia gaan hoogstwaarschijnlijk over handige apps óf ze geeft je handige tips en inzichten omtrent autohuur.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou