Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Wie het gas vol opengooit, loopt het risico om uit de bocht te vliegen!

Van de zestiende naar de derde plek! Ik heb het natuurlijk over ‘onze Max’ die mijn rustige zondagavond volledig op z’n kop zette. Ik zou haast vergeten dat ik kort daarvoor nog in slaap gevallen was door die saaie rondjes waarbij de Safety Car op kop reed. Maar toen ik wakker werd, was ik ook meteen goed wakker, al had het scenario dat zich op het beeldscherm afspeelde meer weg van een nachtmerrie. Het zag er beroerd uit voor Verstappen. Zijn team besloot net een keer te veel zijn banden te verwisselen, en dat was hem duur komen te staan. Maar daar ging hij ineens, toen niemand het nog verwachtte. Tegenstander na tegenstander zoefde hij voorbij. Voorover geleund op de bank, met mijn ogen en mond wagenwijd open keek ik naar de Grand Prix van Brazilië. Man, wat waren die laatste 15 rondes spannend. Mijn hart begon steeds sneller te kloppen en ik riep steeds enthousiaster: “JA, NOG ÉÉN!” bij elke auto die Max in een stofwolk achter zich liet. Hoe doet hij dat toch? Wat een prestatie, zoveel talent.

race raceauto formule 1 autohuur

Gaan voor goud, niet voor goed

Na de race duurde het nog vrij lang voor ik eindelijk weer rust in mijn lichaam kreeg. Zelfs ’s avonds in bed racete Max zonder pardon mijn gedachten weer binnen. Ik dacht aan hoeveel bewondering ik heb voor de mentaliteit van topsporters. Echt geweldig om er alles uit te halen wat erin zit. En dat het dan lukt. Ik realiseer me dat we bij Sunny Cars ook `niet voor goed, maar voor goud´ gaan. Knokken tot het laatste moment. Zo was er bijvoorbeeld laatst een klant ter plaatse met een lekke band. Hij wist niet wat hij moest doen en was bang dat dit zijn hele vakantie zou verpesten. Maar dat laten we natuurlijk niet zomaar gebeuren. We doen er dan ook alles aan om de klant zo goed mogelijk te helpen. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is.

Laat van je horen

Werken bij Sunny Cars is als het beoefenen van een teamsport. We hebben alle afdelingen nodig om samen een topprestatie neer te kunnen zetten. En daar zetten we ons volledig voor in. Maar hoe hard we ook ons best doen, er kan – net als bij Max – altijd iets misgaan. Natuurlijk, we blijven mensen. Maar die ervaringen gebruiken we juist om beter te worden. Daarom horen we graag van onze klanten hoe het nóg beter kan. Want wie bereid is applaus in ontvangst te nemen, moet ook bereid zijn te kijken naar waar er nog winst te behalen valt.

Je bent in topsport maar zo goed als in je laatste wedstrijd. Daarom verschijnen we elke ochtend met nieuwe energie aan de start om weer een mooie prestatie neer te zetten. Dus laat het vooral weten als je ideeën hebt over hoe we je nog beter van dienst kunnen zijn. We sturen graag een beetje bij, zodat we nooit uit de bocht vliegen. Zo garanderen we jou die Sunny glimlach die je van ons gewend bent.

Renske Mijderwijk

Marketing Coördinator B2B events & Joint Promotions

Van 2009 tot 2019 was Renske werkzaam bij Sunny Cars. Eerst op de Reserveringsafdeling, maar al snel maakte ze de overstap naar Marketing. De laatste jaren heeft ze vooral tripjes gemaakt in Europa, maar een verre reis staat nu wel bovenaan haar verlanglijstje.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou