fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Winnaar Vakantie Award 2016 Autohuur

Klanten staan bij ons op nummer 1 en dat is blijkbaar wederzijds. Afgelopen zaterdag hebben we namelijk voor de 2e keer een Vakantie Award gewonnen in de categorie Autohuur. Een consumentenprijs, en daarmee voor ons dé bevestiging van onze Rent a Smile-aanpak. Daar zijn we supertrots op.

Mooie reviews over 100% zorgeloos rondtoeren

De Nederlandse Vakantie Awards is een initiatief van Travmedia, ANVR, SGR en thuiswinkel org. Op Opiness.nl kon je stemmen op je favoriete reisaanbieder door rapportcijfer en een toelichting daarop te geven. Dat leverde ons uiteindelijk vele mooie reviews en een 8,7 als rapportcijfer op. De jury van de Vakantie Awards vatte het als volgt samen:
Sunny Cars heeft het vertrouwen van haar klanten door geen verassingen of ‘addertjes onder het gras’ te hebben zoals klanten het kunnen omschrijven. De service is daarbij vriendelijk en ook snel.

Lovende woorden waar we heel blij mee zijn. Samen met collega´s Jutta van Peer, Kelvin Bor, Hans Knottnerus en Marco Ammerlaan mocht ik de Award in ontvangst nemen tijdens het ReisGala. Uiteraard staan we met een smile van oor tot oor op de foto:

sunny cars autohuur wint vakantie award 2016

De allerbeste autohuurervaring

Uiteraard blijven we ook in de toekomst keihard werken aan ons standaard all-in product en onze dienstverlening. Onder andere door nieuwe producten te ontwikkelen die de vakantiebeleving optimaliseren, zoals het Premium en Express pakket waarmee je de huurauto sneller ophaalt. Ook bouwen we verder aan de mogelijkheid een auto te huren zonder creditcard met het No Deposit pakket. Want als Sunny Cars willen we onze klanten de allerbeste autohuurervaring geven. Een zorgeloze vakantie, daar draait het immers om. En als we daarmee awards verdienen, dan is dat mooi meegenomen!

 

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou