Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

WT Pakket? Doen!

Steeds meer wintersporters vliegen naar hun bestemming en huren een auto om van de luchthaven naar de eindbestemming te komen. Een ideale manier om tijd te besparen en ter plekke toch mobiel te zijn. Maar let op, wie tijdens de wintersport in een auto stapt zonder winterbanden, begeeft zich op zeer glad ijs.

Veiligheid en aansprakelijkheid
De regels voor winterbanden verschillen weliswaar per land, maar zijn vaker verplicht dan niet. Naast het veiligheidsaspect speelt aansprakelijkheid ook een grote rol. Wie betrokken is bij een ongeluk en geen winterbanden heeft kan aansprakelijk gesteld worden. Een situatie die we bij voorkeur natuurlijk allemaal liever voorkomen.

WT Pakket
Daarom bieden we wintersporters in alle landen waar winterbanden verplicht zijn het zogenaamde ‘WT Pakket’. Bij dit pakket zijn de winterbanden (WT staat voor ‘winter tyres’) al bij de autohuurprijs inbegrepen en krijg je ter plaatse niet te maken met extra kosten hiervoor. Een methode die volledig past bij onze all-in filosofie: transparante kosten en geen nare verrassingen ter plekke.

Winterbanden? Check!Automatische herinnering
Het WT-pakket is tijdens het boekingsproces te herkennen aan de toevoeging ‘WT’ aan het all-inclusive servicepakket. Huur je een auto zonder WT pakket, in een land waar winterbanden verplicht zijn, dan sturen we nog een automatische herinnering. We wijzen er liever 1 keer teveel op dan dat er toch iets aan de aandacht ontsnapt.

Snowy Cars
Alhoewel onze naam er niet echt aan doet denken: ook je huurauto voor de wintersport regel je dus zorgeloos bij Sunny Cars. We hebben er voldoende klaarstaan op onder andere Innsbruck, Salzburg, Geneve, Zurich en Basel. Mét winterbanden!

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Will van Emmerik

8 december 2013 | 10:43 pm | Reageer op Will van Emmerik

Goede avond,
Ik huur al verschillende jaren bij Sunny Cars.
Heb ook al regelmatig commentaar geleverd over het feit dat er in de winter geen winterbanden op de huurauto zitten.
Ik heb inmiddels weer een auto via jullie gehuurd, kan ik dan alsnog voor een auto met winterbanden gaan?

Graag zo spoedig mogelijk een reactie uwerzijds.

Met vriendelijke groet,
Will van Emmerik

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Renske Mijderwijk

9 december 2013 | 4:09 pm | Reageer op Renske Mijderwijk

Beste Will,

Bedankt voor je reactie. Afhankelijk van de ophaallocatie is het mogelijk om alsnog te kiezen voor een huurauto waar winterbanden onder zitten. Ik raad aan om contact op te nemen via reservation@sunnycars.nl of telefonisch via 023 5699 696. Op vermelding van het reserveringsnummer kan mijn collega de verschillende mogelijkheden bespreken.

Zonnige groet,
Renske

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou