Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

You drink, we drive

Mmm, verheug je je ook al zo op een heerlijke vakantiecocktail? Of een lekker lokaal wijntje of andere alcoholische specialiteit. Het maakt dat etentje of avondje uit soms nog net iets gezelliger. Maar wat doe je dan met je huurauto? Want autorijden en alcohol gaan nu eenmaal niet samen. Ook niet op vakantie. Als je geluk hebt, heb je een BOB bij je. Maar wat als dat niet zo is?

1-april

Dat vroegen wij bij Sunny Cars ons ook af. We snappen het natuurlijk heel goed dat je de vakantiebestemming volledig wilt ontdekken, en daar horen de bars en restaurants ook bij. Zeker in populaire uitgaansgebieden. Tegelijkertijd willen we ervoor zorgen dat je veilig bij je hotel of appartement komt. Zonder ongewenste strandwandelingen of exorbitant hoge taxikosten. Dus bedachten we hier speciaal een nieuw servicepakket voor, AlcSecura. Met dit pakket weet je zeker dat je op een verantwoorde manier in je eigen bed beland (of in elk geval bij de voordeur), want een taxi brengt je. Via de AlcSecura app pin je de locatie van je huurauto vast (dit kun je het beste doen voorafgaand aan je eerste drankje) en roep je aan het eind van de ongetwijfeld gezellige avond eenvoudig en snel een taxi op. De kosten voor de taxirit zijn bij het pakket inbegrepen en worden automatisch door Sunny Cars aan de lokale taxicentrale betaald. Aangezien het pakket slechts 7,50 euro per dag kost, ben je via ons geheid goedkoper uit. Je eventuele reisgenoten worden natuurlijk niet in het uitgaansgebied achtergelaten en mogen met de taxi mee tot maximaal 3 personen. Zijn jullie met meer? Sluit dan meerdere pakketten af.

Voor optimistische gebruikers van AlcSecura is bovendien een wake-up call voor de volgende ochtend/middag inbegrepen. Met een taxi kun je je vervolgens weer bij je huurauto laten afzetten.

Autorijden en alcohol gaan niet samen. Ook niet in de huurauto. Tot zover klopt de informatie. Maar niet dat we een AlcSecura servicepakket gaan aanbieden, waarbij je de huurauto kunt laten staan en op kosten van Sunny Cars met de taxi naar je hotel gebracht wordt. We hebben veiligheid hoog in het vaandel staan, dus wellicht een goed idee voor de toekomst, maar vooralsnog is het AlcSecura pakket een 1 april grap. Waar we zelf hartelijk om hebben kunnen lachen, hopelijk jij ook!

Ilse Hage

Marketing coördinator

Ilse is Marketing Coördinator bij Sunny Cars en is daarnaast een reiziger in hart en nieren. Citytrips, rondreizen, roadtrips... Ze is van alle reismarkten thuis. Er zijn dan ook weinig plekken op de wereld die ze nog niet heeft ontdekt.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou