fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Zeker geen kleinigheid

April wordt een spannende maand, dan komt er namelijk gezinsuitbreiding in ‘Huize Al’. Een even blije als ingrijpende gebeurtenis, zoals velen die mij voorgingen al hebben gemaakt. Binnenkort ga ik met zwangerschapverlof, dus zal ik het bloggen wat meer aan collega Hans en nieuwkomer Susanne gaan overlaten. Een gek idee om er een tijdje niet meer te zijn. Het feit dat ik binnenkort moeder ga worden is sowieso iets waar ik nog erg aan moet wennen. Je gaat heel anders denken, heb ik gemerkt. Zaken die ik tot voor kort als vanzelfsprekend heb ervaren, krijgen ineens een heel andere dimensie.

Zo ben ik bijvoorbeeld aan het nadenken over een komende vakantie en alles wat daarbij komt kijken, zodra je kind meegaat. Natuurlijk moeten we ervoor zorgen dat de kleine op een veilige manier mee kan in onze Sunny Cars huurauto. Dus lees ik met verhoogde interesse de informatie die ik destijds zelf op onze website heb gezet over dit onderwerp. Informatie die overigens nog steeds volledig up-to-date is, maar die ik tot voorkort als redelijk vanzelfsprekend heb ervaren. Het krijgt ineens een diepere betekenis.

Los van het feit dat ik mezelf een specialist in autoverhuurbemiddeling durf te noemen, begin ik nu ook een specialist op het terrein van kinderzitjes en de regels die gelden in het buitenland te worden.  Ik adviseer daarom iedereen die met kinderen op vakantie gaat en ter plekke een Sunny Cars huurauto gaat regelen, om de informatie op onze site nog eens goed te lezen. Daar waar relevant verwijzen we ook naar de site van de ANWB die (zoals verwacht) een goede aanvulling geeft.

Even voor de goede orde: zodra je een Sunny Cars huurauto reserveert, wel even duidelijk aangeven wat voor kinderstoeltje (op basis van gewicht en leeftijd) je nodig hebt. Wij zorgen er dan voor dat deze op de verhuurlocatie klaarstaat. Dit stoeltje moet overigens wel ter plekke afgerekend worden met onze verhuurpartner, en is dus niet opgenomen in ons scherpe all-inclusive huurautotarief. Alle stoeltjes voldoen overigens aan het ECE-regelement (44/03 of hoger). Dus daar hoeft u –en ik- zich niet ongerust over te maken. Het enige dat je vooraf niet weet is het merk van het stoeltje.

En voor de hygiëne hadden de moeders op onze reserveringsafdeling een gouden tip (die zij ook altijd met onze klanten delen): neem een universele badstof hoes mee die je om het zitje heen kunt trekken. Daar zijn wij dan weer de specialist in autohuur voor!

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou