Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Zwevende kiezers? Niet bij de Vakantie Awards

Over een dikke maand mogen we ons uitspreken over hoe we de komende vier jaar geregeerd willen worden. En dus werd de stemwijzer afgelopen maandag gelanceerd. Handig voor de zwevende kiezer, die niet zeker weet wie zijn belangen het beste behartigt.

De reisbureaus die op ons stemden voor de Vakantie Award van Travel Magazine hadden geen stemwijzer nodig. Dankzij jarenlange samenwerkingen weten zij precies waar wij voor staan: Wij doen iedere dag weer ons best om onze klanten blij te maken met echt zorgeloze en transparante autohuur. Ons motto is niet voor niets Rent a Smile. En dat heeft zich uitbetaald in de Vakantie Award voor beste autoverhuurder 2017!

Geen zwevende kiezers voor Sunny Cars dus. En net als onze stemmers, houden wij beide voeten stevig aan de grond. De award staat prachtig in onze prijzenkast, maar we zien de onderscheiding vooral als een mooie aanmoediging om ons te blijven ontwikkelen. Dat doen we onder andere door heel goed te luisteren naar onze klanten wanneer ze ons bellen met vragen of problemen en door actief om reviews te vragen. Want de lat kan altijd hoger en die smile kan altijd breder.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou