fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

De voordelen van vooraf je huurauto boeken

Waarom je huurauto vooraf in Nederland boeken?

Waarom is het beter om je huurauto vooraf in Nederland te boeken, en niet ter plaatse? Een vraag die ik vraag krijg. De reden dat we aanraden om in Nederland te boeken, is simpel. We willen graag jouw ideale huurauto aanbieden. En hoe eerder je je wensen doorgeeft, hoe beter wij daaraan kunnen toegeven.

Voordelen van een huurauto vooruit boeken

Als je vooraf je huurauto boekt, kun je zeker zijn dat jouw ideale auto voor je klaarstaat als je aankomt op je (vakantie) bestemming. Zeker als je speciale wensen hebt, raden we aan om van te voren een huurauto te boeken, zodat we aan je wensen kunnen voldoen. Wil je ter plekke een auto huren, dan kunnen we niet garanderen dat de auto van je keuze ook beschikbaar is. Zeker in het hoogseizoen is het aanbod kleiner en soms moet je daardoor uitwijken naar een andere, duurdere prijscategorie. Wij bieden je graag een huurauto voor het scherpste tarief aan en als je tijdig boekt ben je verzekerd van de beschikbaarheid en prijs op dat moment.

Bovendien geldt voor het boeken van een huurauto in het buitenland vaak een hoog eigen risico, betaal je lokale toeslagen voor verzekeringen of gelden extreem hoge tarieven bij veranderende weersomstandigheden. De voordelen die wij als bemiddelaar bieden zorgen ervoor.

Voordelen huurauto vooraf boeken

Extra zeker

Naast de zekerheid dat de gewenste huurauto voor je klaar staat zijn er nog een paar voordelen aan het vooruit boeken van autohuur. Verzekeringen ter plekke zijn vaak veel duurder en minder goed afgedekt. De glas-banden-bodem-dak verzekering is in sommige gevallen niet eens ter plaatse af te sluiten. Aangezien lokale verhuurders soms toch extra geld proberen te verdienen aan een huurauto kan het voorkomen dat ze extra verzekeringen en services proberen te verkopen. Belangrijk om te weten is dat als je een auto huurt bij Sunny Cars je altijd optimaal verzekerd bent. Het is dus niet nodig om ter plekke nog een verzekering af te sluiten.

Kijk het huurcontract altijd goed na voordat je het ondertekend. Zijn er geen extra verzekeringen opgeschreven? Bij twijfel kun je ons altijd bellen, ook als je er met de verhuurder niet uitkomt. In de Verenigde Staten proberen ze je soms een upgrade naar een duurdere categorie of extra verzekering aan te bieden. Wij hebben een partner deal dat we dit binnen 24 uur kunnen herzien.

Huiver dus niet en bel ons. Buiten “kantoortijden” zijn wij ook 24/7 bereikbaar via een noodnummer. Ook dat is service bij Sunny Cars!

Je huurauto in optie

Zie je een geschikte huurauto, maar wil je toch niet meteen beslissen? Ons advies: boek meteen! Je boeking staat namelijk standaard 5 werkdagen in optie. Zo heb je extra bedenk- en overleg tijd maar kun je altijd kosteloos van je reservering afzien!

Susanne Pols-van Gelder

Head of reservations

Als Manager Reserveringsafdeling Nederland & België weet Susanne als geen ander hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ze traint en coacht collega’s, zodat ook zij alles weten over autoverhuur en de service die wij verlenen. In haar vrije tijd is ze gek op reizen – hoe kan het ook anders!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Vleugels sonja

11 oktober 2018 | 11:52 am | Reageer op Vleugels sonja

Graag had ik een auto gehuurd voor malaga van 23 -10 tot 26-10

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

23 oktober 2018 | 3:04 pm | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Sonja,

Voor (last minute) reserveringsaanvragen kun je het beste altijd even telefonisch contact opnemen met onze reserveringsafdeling. Zo kunnen we je het snelste aan een huurauto helpen :-).

Een zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou