fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Parkopedia: ontdek je parkeerplekje

Dag oeverloos rondjes rijden en straatjes keren op zoek naar een parkeerspot. Hallo parkeerplaats! Met de gratis app Parkopedia ontdek je ook de mooiste plekken om je huurauto te parkeren. Handig in hartje stad in binnen- én buitenland. Want deze app vindt razendsnel de beschikbare parkeerplaatsen in je buurt en geeft meteen de daarbij behorende parkeerkosten weer. Hij weet er meer dan 38 miljoen op te snorren, verspreid over 52 landen dus veel van onze Sunny topbestemmingen.

app parkeren vakantie handig

Parkopedia – een samentrekking van parkeren en Wikipedia – maakt het je echt makkelijk. Hij geeft je de parkeertarieven per uur, 24 uur en eventueel ook andere periodes. Je ziet hoeveel plekken er zijn en hoe ver je nog van de parkeerplaats verwijderd bent. Ook openingstijden, adresgegevens en eventuele beoordelingen van andere gebruikers van de app zijn beschikbaar.
Als Google Streetview beschikbaar is, staat dat erbij. Je kunt ook zelf een parkeerplaats of -garage aan de app toevoegen door simpelweg een foto van de plek te maken. Daar kun je bovendien heuse Parkopedia-punten mee verdienen die je in kunt wisselen voor premiumfuncties zoals extra filtermogelijkheden. Dan kun je bijvoorbeeld real time zoeken op parkeerplaatsen met oplaadpunt, P+R-plaatsen en gratis plekken. Je kunt die punten ook verdienen door informatie aan te vullen of beoordelingen van parkeerplaatsen te geven.

Gratis voor iOSAndroid en € 2,49 voor Windows phone

Met premiumfuncties (als je geen punten hebt om in te wisselen): € 1,99

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Marion van Oerle

22 mei 2016 | 12:16 pm | Reageer op Marion van Oerle

De parkopedia vind ik een heel goed initiatief. Binnenkort gaan wij naar Italië en wij hebben een auto gehuurd bij Sunny Cars. Het zou fijn zijn als de parkopedia dan op mijn mobiele telefoon kon. Maar helaas, de parkopedia is er niet voor de Windowsphone. Kunt u daar niet iets aan doen?

Hartelijke groeten,

Marion van Oerle

Hartelijke groeten,

Marion van Oerle

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

24 mei 2016 | 4:55 pm | Reageer op

Hoi Marion,

Naar aanleiding van je reactie hebben we het bericht even aangepast, er is namelijk wel een versie beschikbaar voor de Windows phone! Je vindt de link onderaan het blog :)

Zonnige groet,
Dennis

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou