@pp van de maand – Lokaal sfeer proeven Withlocals

Gruwel je bij het idee van een all-inclusive vakantie in Turkije? Treed je graag buiten de gebaande paden? En wil je meer van je bestemming zien dan de geijkte highlights? Dan is de app Withlocals echt iets voor jou.

Wat is het?

Withlocals is een online marktplaats waarop locals verschillende diensten aan toeristen kunnen aanbieden. Ga je genieten van een authentieke maaltijd bij een familie in Thailand of thee plukken met een inwoner van Sri Lanka? Eén ding is zeker: Je ervaart je vakantiebestemming op een heel andere manier wanneer je je door een local op sleeptouw laat nemen. Het aantal bestemmingen waar je een ervaring kunt aanvragen, is nog beperkt maar de bedoeling is dat het aanbod snel wordt uitgebreid.

Hoe werkt het?

Locals die een bijzondere ervaring te bieden hebben, laten dat weten via de app of op de website. Zie je een ervaring die je niet wil missen? Dan leg je via de app direct contact met de host die deze ervaring aanbiedt. Je spreekt samen een prijs af en betaalt op een veilige manier via de website of de app. En dan hoef je alleen nog maar op te komen dagen. Je local zorgt ervoor dat jij je uitstekend vermaakt.

Is dat wel veilig?

Withlocals biedt alleen ervaringen aan van hosts waar persoonlijk contact mee geweest is. Daarnaast werkt de app met een reviewsysteem waardoor je altijd even kunt checken of reizigers die je voorgingen het naar hun zin hebben gehad. En mocht je toch niet 100% tevreden zijn, dan belooft Withlocals het volledige bedrag te vergoeden.

Dat wil ik!

Op de website van Withlocals kun je het aanbod bekijken en ervaringen boeken. Onderweg kun je daar beter de app voor gebruiken. Die vind je in de appstore of in de playstore. Dus… Waar wacht je nog op?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

R.K. Deur

7 mei 2017 | 12:48 pm | Reageer op R.K. Deur

Geachte mevrouw/heer,
Bij het huren van een auto op Curaçao konden we bij u kiezen voor een extra bestuurder voor 5 dollar per dag, dit vonden wij een beetje duur dus hebben het daarom niet gedaan.
Bij het afhalen van de auto op het vliegveld werd ons gevraagd of we een extra bestuurder wilden meeverzekeren en dat was gratis. Dit vinden we toch een beetje raar en het klopt dan ook niet wat u in uw magazine zegt hierover.
We maken regelmatig gebruik van een huurauto via uw organisatie en zijn er altijd zeer tevreden over.

Met vriendelijke groet,

Rudie Deur

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Pieta Harsveld

8 mei 2017 | 9:30 am | Reageer op Pieta Harsveld

Beste meneer/mevrouw Deur,

Heeft u voor mij een reserveringsnummer? Dan kan ik nagaan wat er mogelijk mis gaat.

Met vriendelijke groet,
Pieta

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.