Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Speciaal geselecteerd: de ultieme reisapps van 2016

Je bent er klaar voor. De zon, het strand, lekker relaxen en het heerlijke eten.

Alles van tevoren plannen of ‘ik zie het daar wel’? Hoe dan ook, je wilt elke minuut van je vakantie volledig benutten.

Hulp is dichterbij dan je denkt… namelijk: in je broekzak!

Speciaal voor degenen die op vakantie geen kostbare tijd willen verliezen, stel ik hier dé reisapps van 2016 aan je voor:

Yelp

Perfecte app voor als je niet eindeloos wilt zoeken naar een bar, restaurant of food delivery in de omgeving. Klik bijvoorbeeld op ‘restaurant’ en Yelp scant de omgeving op alle lokale restaurants en combineert dit met reviews van klanten, openingstijden en contactgegevens. Scheelt kostbare vakantietijd en zorgt voor een lekkere maaltijd!

Download Yelp in Google Play of de App Store.

yelp reis app 2016

App in the Air

Put your app in the air! Of houd hem in je hand,check alle gegevens over je vlucht en leer de luchthaven op je duimpje kennen nog vóórdat je er ook maar een stap binnen hebt gezet. Leuke extra: passagiers laten handige tips achter over waar je bijvoorbeeld gratis Wifi kunt vinden.

Download App in the Air in Google Play of de App Store.

app in the air reis app 2016

Tripadvisor

Gratis catalogus van stadsgidsen te mooi om waar te zijn? Nee hoor, met Tripadvisor vind je onder ‘Bestemmingsgidsen’ binnen enkele klikken een lijst met dingen die je kunt doen op je vakantiebestemming. En allemaal gerangschikt op populariteit beoordeeld door vakantiegangers. Tip: wil je geen data verbruiken aan het downloaden? Download ze via een Wifi-verbinding en gebruik ze offline.

Download Tripadvisor in Google Play of de App Store.

app in the air reis app 2016

MetrO

Daar sta je dan, je hebt je huurauto geparkeerd in een buitenwijk van Rome. Verder rijden heeft geen zin. Een huurauto brengt je overal, maar in een grote stad kan het soms praktischer zijn om te kiezen voor het openbaar vervoer. Met MetrO op zak gebruik je het openbaar vervoer als een ‘local’. Laat je niet in verwarring brengen door de naam van deze handige reisapp, want MetrO biedt informatie over metro, tram, bus, stadstreinen én intercity’s.

Download MetrO in de App Store.

Dus als je zo meteen als een typische toerist, hongerig en vermoeid, op dat historisch pleintje in Sevilla staat en niet weet waar je naartoe moet, denk dan aan…. je broekzak!

 

 

Dennis van Drunen

Online Marketeer

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Louis

12 maart 2017 | 11:45 am | Reageer op Louis

Reactie op "App in the Air". IK heb hem gebruikt (in de VS) vorig jaar. Nadeel, althans bij mij: sindsdien heeft deze app mijn emailadres overgenomen. Als ik iemand een email stuur en de persoon antwoordt mij dan ben ik als geadresseerde in zijn email niet meer "mijnnaam@yahoo.com" maar "App in the Air mijn naam". Ik gebruik het MAil programma van Apple OS X.
IK heb overigens veel lof over de diensten van Sunny Cars vorig jaar in de VS. Daarover nog een bericht van mij.
Have a nice day.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Dennis van Drunen

14 maart 2017 | 9:15 am | Reageer op Dennis van Drunen

Bedankt voor je reactie! Vreemd dat er settings worden veranderd van je Apple Mail, dit hoor ik eerlijk gezegd voor het eerst. Als het goed is kun je dit wel herstellen door je accountgegevens van je Apple Mail te wijzigen.

Leuk om te horen dat je zo tevreden bent! We hopen dat je een mooie en zorgeloze trip hebt kunnen maken door de VS.

Have a great day!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Theo Smulders

29 juli 2016 | 12:28 am | Reageer op Theo Smulders

IK heb een vraag over die app.
Is deze er ook voor Windows?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou