Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Superhandig: Mijn Zuid-Afrika Planner

Wat is jouw Zuid-Afrika? Een vraag waar iedereen waarschijnlijk een ander antwoord op geeft. Sommigen hebben Zuid-Afrika al bezocht en zullen vol hartstocht vertellen over de must-sees en must-do’s van dit indrukwekkende land. Anderen staan aan het begin van hun grote oriëntatie-avontuur,  zoveel vragen, maar vaak zo weinig tijd. Maar wie helpt de gedesoriënteerden aan hun toekomstige Zuid-Afrika-ervaring? Daar zullen ze vast wel (weer) iets voor bedacht hebben… nou, toevallig wel! De Mijn Zuid Afrika-planner, een initiatief van Verkeersbureau Zuid-Afrika, is een online handigheidje die helpt bij het samenstellen van je ultieme vakantiereis naar Zuid-Afrika.

Mijn Zuid-Afrika planner

De slogan van Mijn Zuid Afrika luidt: ‘Inspiring new ways’. Dit sluit goed aan op wat je kunt verwachten van de geïntegreerde reisplanner, want inspireren is wat het doet. De website werkt als een soort online magazine waarbij ieder weergegeven artikel, route of activiteit direct in verbinding staat met een landkaart van Zuid-Afrika. In mijn ogen een prettige en effectieve manier van inspireren.

Must-Sees

Wordt het Kaapstad of Johannesburg? Of zelfs allebei? Onder de tab Must-Sees vind je de populairste steden van Zuid-Afrika opgesomd in combinatie met een aantal verborgen Zuid-Afrikaanse juweeltjes. Klik op een stad en je krijgt een duidelijk beeld van wat er te beleven is. Bezienswaardigheden, bijzondere accommodaties en activiteiten in – en rondom de stad – worden in een lijst gepresenteerd en zijn ook weer aanklikbaar voor handige informatie. Zo vind je hier mooie foto’s aangevuld met informatie over faciliteiten, prijzen en een link naar de officiële website van die specifieke activiteit/bezienswaardigheid.

mijn zuid afrika planner must sees

Voor de luie road tripper

Geen zin om zelf een road trip uit te stippelen? In de tool vind je de meest populaire routes van Zuid-Afrika keurig voor je opgesomd. Klik op een van de routes en de dynamische landkaart stippelt de route voor je uit. Het leuke hieraan is dat je de route zelf per set dagen kunt doorlopen. Zo kun je snel beoordelen of dit uitkomt met je overige plannen.
Let wel op het advies over het seizoen, niet alle routes kunnen het hele jaar door gereden worden!

mijn zuid afrika planner landkaart

Heb je eenmaal je route uitgestippeld dan is de vraag waar je je huurauto gaat ophalen?

Inspiratie voor iedereen

Of je nu een dare devil, sportfanaat of natuurliefhebber bent, onder het kopje “Inspiration” is er voor ieder wat wils. Je vindt hier de meest uiteenlopende activiteiten. Zelf heb ik al een helikoptervlucht over Blyde River Canyon, een safari in een luchtballon of een dagje optrekken met de San bevolking op het oog. Erg leuk om lekker doorheen te klikken dus en zo je toekomstige vakantie uit te stippelen. Nu maar hopen dat de activiteiten die je wilt doen in die 3 weken vakantie passen ;-).

mijn zuid afrika planner luchtballon safari

 

Create My Trip

Wil je zelf je vakantie in Zuid-Afrika van begin tot eind samenstellen dan kun je bij iedere bezienswaardigheid, accommodatie of activiteit op Add to Plan klikken. Dit zorgt ervoor dat je activiteit wordt toegevoegd aan een virtuele reisplanner. Handig hieraan is dat je precies ziet wat de afstand (kilometers) is tussen locatie A en B en de geschatte reistijd. Ben je klaar met plannen? Dan kun je jouw reisplanning eenvoudig delen via social media of direct uitprinten om boven je bed te hangen. Over lekker wegdromen gesproken!

Open Mijn Zuid-Afrika planner

Renske Mijderwijk

Marketing Coördinator B2B events & Joint Promotions

Al sinds 2009 is Renske werkzaam bij Sunny Cars. Eerst op de Reserveringsafdeling, maar al snel maakte ze de overstap naar Marketing. De laatste jaren heeft ze vooral tripjes gemaakt in Europa, maar een verre reis staat nu wel bovenaan haar verlanglijstje.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Dyonne

26 juni 2019 | 8:55 pm | Reageer op Dyonne

Beste,
Helaas krijgen wij een foutmelding bij het inloggen op de Mijn Zuid Afrika Planner. Dit gebeurd zowel op de IOS als Android toestellen. Kunt u mij vertellen waar het fout gaat?

Mvg, Dyonne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

1 juli 2019 | 11:24 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Dyonne,

Bedankt voor je bericht. Helaas kan ik je niet verder helpen. In deze blog uit 2015 heeft mijn collega Renske dit aangeraden, maar het is niet zo dat deze 'planner' een onderdeel is van Sunny Cars. Wellicht is het dus handig om contact op te nemen met de aanbieder van deze planner.

Met zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou