fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Tripomatic – jouw persoonlijke tripplanner

In @pp van de maand wordt maandelijks 1 (reis)app besproken, die voor jou onmisbaar is op vakantie. Deze maand is dat Tripomatic

Wat is er allemaal te doen in en rondom je vakantiebestemming? Je kunt erachter komen door een reisgids aan te schaffen of gebruik te maken van sites als Zoover, TripAdvisor en Lonely Planet, maar Tripomatic maakt het nóg eenvoudiger. Met deze app kun je een persoonlijke reisgids maken die je altijd bij de hand hebt.

Tripomatic bestemming Barcelona

Hoe werkt Tripomatic?
Je selecteert je bestemming en de app toont een kaart met daarop alle bezienswaardigheden in de omgeving. Ook kun je de details bekijken zoals bijvoorbeeld het adres, een fotogallerij en openingstijden. Het toevoegen van een activiteit aan je dagplanning is heel makkelijk.

Voor populaire bestemmingen zijn er ook kant-en-klare trips beschikbaar. Bijvoorbeeld Barcelona in 1 dag, waarbij alle highlights zijn toegevoegd, of iets heel anders: een 3-daagse roadtrip in IJsland.

De app is gekoppeld aan de website van Tripomatic waarop je de planning kunt bewerken en kunt uitprinten, waarbij ook nog extra informatie over de bestemming is toegevoegd.

Verken de omgeving met een huurauto
Met een huurauto heb je alle vrijheid en kun je de mooiste plekken bezoeken. Via de app kun je routes uitstippelen langs activiteiten die je vooraf via de app hebt kunnen opzoeken. Kom je onderweg een bijzondere locatie tegen? Voeg deze dan toe aan de kaart, zodat je niet vergeet waar dat mooie plekje ook alweer was 😉

Je kunt deze app uiteraard ook gebruiken als research-middel voor je mogelijke vakantiebestemming.

Tripomatic is beschikbaar voor Android en iPhone, veel plezier met het plannen van je trip!

Claudia Voncken

Head of Online Marketing

Sinds 2010 werkt Claudia voor Sunny Cars. Als Head of Online Marketing houdt zij zich dagelijks bezig met het verbeteren van de online aanwezigheid in Nederland, België en Frankrijk. Blogs van Claudia gaan hoogstwaarschijnlijk over handige apps óf ze geeft je handige tips en inzichten omtrent autohuur.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou