fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Vind je geparkeerde (huur)auto

Het is iedereen vast wel eens overkomen. Na lang zoeken heb je eindelijk een parkeerplek gevonden voor je auto, maar op de terugweg weet je niet meer (precies) waar de auto nou ook alweer geparkeerd stond. Zeker als je in een vreemde stad bent en alle straatjes op elkaar lijken of in een grote parkeergarage.

Markeer de plek

En als je al moeite hebt om je eigen auto terug te vinden, hoe vind je dan je huurauto terug? Ik kan me zo inbeelden dat je daar staat en denkt: `Hoe zag ´ie er ook alweer uit? Hij was zwart van kleur toch?´  Met de handige app “Take me to my car” heb je in ieder geval 1 zorg minder. Via de app markeer je de plek waar je huurauto geparkeerd staat en wordt de exacte locatie opgeslagen. Vervolgens krijg je een routebeschrijving naar de parkeerplek van je auto.

Parkeergarage

Als je in een parkeergarage staat is dit natuurlijk iets ingewikkelder, maar ook dan helpt deze app je. In dit geval werkt het als een kompas die je laat zien welke kant je op moet en toont de afstand tot je auto.

Waar staat mijn huurauto

Take me to my car is gemaakt om je auto terug te vinden, maar je kunt het uiteraard ook op een andere manier gebruiken. Je markeert immers via de GPS op je telefoon een locatie, dus je kunt het ook gebruiken om je plek op het strand terug te vinden of de locatie van je vrienden tijdens een festival. Zo zijn er vast nog tal van andere ideeën voor het gebruik van de app 😉

Download voor iPhone

Voor Android zijn er ook verschillende alternatieven te vinden, zoals Vind mijn auto en My car locator.

Claudia Voncken

Head of Online Marketing

Sinds 2010 werkt Claudia voor Sunny Cars. Als Head of Online Marketing houdt zij zich dagelijks bezig met het verbeteren van de online aanwezigheid in Nederland, België en Frankrijk. Blogs van Claudia gaan hoogstwaarschijnlijk over handige apps óf ze geeft je handige tips en inzichten omtrent autohuur.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Erik

28 februari 2016 | 9:59 am | Reageer op Erik

Handig zo'n app om je auto terug te vinden. Alleen jammer dat de link naar de app niet werkt als je gebruik maakt van de nederlandse app-store.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou