Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Weet wat je boekt

Tijdens het boeken van een huurauto voor je vakantie blijkt er vaak toch meer bij te komen kijken dan je in eerste instantie misschien dacht, het is bijvoorbeeld niet enkel het kiezen van een categorie.

Bij Sunny Cars heb je “gegarandeerd geen extra toeslagen” en dit heeft betrekking op standaardzaken die iedere huurauto betreffen: alle benodigde verzekeringen, standaard terugbetaling van het eigen risico bij schade of diefstal, terugbetaling van glas-banden-bodem-dakschade en ongelimiteerde kilometers. Dit is ons “basispakket” en dus all-in.

Wanneer je een extra dienst wilt afnemen zoals een kinderzitje, adresaflevering, one way huren of een extra bestuurder dan zijn hier soms wel extra kosten aan verbonden. Dit proberen wij zo duidelijk mogelijk te communiceren op zowel onze website als in de huurvoorwaarden, zodat je ter plaatse niet te maken krijgt met onverwachte kosten.

Servicepakketten
Op de meeste bestemmingen bieden wij aanvullende servicepakketten bovenop het all-in pakket. Suzanne Al schreef eerder deze week over de tankregeling, een belangrijk onderdeel hiervan. Naast de tankregeling is er bijvoorbeeld “AD”, dit staat voor additional driver waarbij 1 extra bestuurder al vooraf bij de huurprijs is inbegrepen. Met “GP” raak je de weg niet zo snel kwijt, hiermee huur je namelijk een navigatiesysteem bij de auto.

Door op de website op de “i” achter het pakket te klikken kun je zien wat er inclusief is bij de geselecteerde auto.

Extra diensten ter plaatseWeet wat je boekt
Indien een extra dienst niet als pakket te boeken is maar wel ter plaatse bij de lokale partner is dit terug te vinden in de huurvoorwaarden. Deze zijn te lezen via de link “huurvoorwaarden tonen” op de volgende pagina wanneer de auto is geselecteerd. Zijn de kosten op aanvraag? Neem dan contact op met onze reserveringsafdeling, zij kunnen deze dan opvragen bij de lokale partner. Extra diensten zoals accessoires dienen wel vooraf te worden gereserveerd, dit kan tijdens het maken van de boeking maar ook achteraf via de reserveringsafdeling.

Als je vooraf weet wat je boekt, kun je zorgeloos genieten van je huurauto.

 

Claudia Voncken

Head of Online Marketing

Sinds 2010 werkt Claudia voor Sunny Cars. Als Head of Online Marketing houdt zij zich dagelijks bezig met het verbeteren van de online aanwezigheid in Nederland, België en Frankrijk. Blogs van Claudia gaan hoogstwaarschijnlijk over handige apps óf ze geeft je handige tips en inzichten omtrent autohuur.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou