fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Wij staan 365 dagen per jaar voor je klaar!

Bij Sunny Cars hebben wij een goede service hoog in het vaandel staan. Voor ons is het dan ook heel logisch dat we altijd bereikbaar zijn. Dat hoort voor ons bij de service die we als specialist in autohuur leveren. Onze reserveringsmedewerkers zitten 365 dagen per jaar en 7 dagen per week aan de telefoon klaar voor Nederlandse en Belgische klanten die hun vakantie of zakenreis compleet willen maken met een all-in huurauto.

Openingstijden feestdagen
Toch is het best bijzonder dat we ook tijdens de feestdagen geopend zijn. Weliswaar met iets aangepaste openingstijden, maar we zijn er wel gewoon voor onze klanten:

  • 24 dec                               0900 – 1600 uur
  • 1e kerstdag 25 dec          1100 – 1600 uur
  • 2e kerstdag 26 dec          1100 – 1600 uur
  • Oudejaarsdag 31 dec    0900 – 1600 uur
  • Nieuwjaarsdag 1 jan      1100 – 1600 uur

Zoals je ziet kun je ons zelfs op 1e en 2e kerstdag bellen. Natuurlijk kun je dan bij ons terecht om een reservering te maken. Maar we zijn vooral open voor al onze klanten die in deze periode op vakantie gaan. De kerstvakantie is namelijk een hele drukke maand waarin veel mensen de winterzon opzoeken en daarbij een huurauto hebben geboekt. En die dus de komende weken ophalen op hun vakantiebestemming. Mocht er een vraag of probleem zijn tijdens het ophalen van de huurauto, dan geven we graag direct advies. Zodat de vakantie zorgeloos van start kan gaan. Daarom zijn we er dus, ook tijdens Kerst.

24/7 bereikbaar
Dankzij onze bereikbaarheidsdienst kunnen wij 24/7 service bieden. Buiten onze reguliere openingstijden geven zij advies en beantwoorden je vragen. In geval van nood is voor hen de Sunny achterwacht altijd beschikbaar, ook midden in de nacht. Fijn gevoel toch?

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

O.Sanchez

21 januari 2022 | 5:41 pm | Reageer op O.Sanchez

Ik heb altijd een auto gehuurd in airport la coruña, maar tot mijn verbazing kan dat niet meer,jammer. Ben altijd tevreden geweest.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Clemens van Erp

23 december 2021 | 7:48 pm | Reageer op Clemens van Erp

Auto gehuurd, ophalen Valentia Spanje. Sunnycars geheel onbekend op luchthaven. Niemand had ooit gehoord van Sunnycars. In de hal waar alle autoverhuurders een kiosk hebben, schitterd deze Sunnyvars door afwezigheid. Ophaalpunt werkelijk niet te vinden. Drama.
Kortom nooit meer een auto huren bij deze partij. Zijn amateurs zonder klantgevoel !!!!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Hilde Dambrink

27 december 2021 | 8:44 am | Reageer op Hilde Dambrink

Beste Clemens,
Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat het ophalen van de huurauto niet goed is gegaan. Het klopt inderdaad dat wij geen eigen balies hebben. De reservering van jouw huurauto, inclusief alles wat erbij komt kijken (zoals alle verzekeringen) regelen we vanuit Nederland. We hebben directe lijnen met de beste lokale- en internationale autoverhuurders ter wereld, en zij leveren jouw huurauto. Op je voucher staat onder het kopje "ophaalinstructies" bij welke balie je de huurauto ophaalt. Daarnaast hebben wij een 24/7 noodnummer die je altijd kunt bellen wanneer je er tijdens je reis niet uitkomt. Ik hoop dat het uiteindelijk nog is gelukt om je huurauto op te halen, anders kun je altijd contact opnemen met reservations@sunncars.nl om te kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen. Zonnige groet, Hilde

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

E. Janssen

25 juli 2020 | 1:54 pm | Reageer op E. Janssen

Beste , 24/7 dus als ik om 22.00 aankom bij sunnycars Malaga is er gewoon iemand aan de balie om mij aan mijn huurauto te helpen ? we horen net dat ryan air de tijd van de heenvlucht naar de avond heeft verzet
gr E. Janssen

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

28 juli 2020 | 9:16 am | Reageer op

Hallo,

Als je later aankomt, dan horen wij dit graag van je. Dan kunnen wij de aankomsttijd voor je aanpassen in de reservering! Ik kan zonder reserveringsnummer je reservering niet opzoeken in ons systeem, dus ik kan nu helaas verder niets voor je betekenen.

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou