fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

365247 … we zijn open!

Je had het misschien al geraden, met 365247 bedoel ik natuurlijk onze openingstijden. Voor ons is het heel logisch dat we altijd bereikbaar zijn. Dat hoort voor ons bij de service die we als specialist in autohuur leveren. Onze reserveringsmedewerkers zitten 365 dagen per jaar en 7 dagen per week aan de telefoon klaar voor Nederlandse en Belgische klanten die hun vakantie of zakenreis compleet willen maken met een all-in huurauto.

Openingstijden feestdagen
Toch is het best bijzonder dat we ook tijdens de feestdagen geopend zijn. Weliswaar met iets aangepaste openingstijden, maar we zijn er wel gewoon voor onze klanten:

  • 24 dec                               0900 – 1600 uur
  • 1e kerstdag 25 dec          1100 – 1600 uur
  • 2e kerstdag 26 dec          1100 – 1600 uur
  • Oudejaarsdag 31 dec    0900 – 1600 uur
  • Nieuwjaarsdag 1 jan      1100 – 1600 uur

Zoals je ziet kun je ons zelfs op 1e en 2e kerstdag bellen. Natuurlijk kun je dan bij ons terecht om een reservering te maken. Maar we zijn vooral open voor al onze klanten die in deze periode op vakantie gaan. De kerstvakantie is namelijk een hele drukke maand waarin veel mensen de winterzon opzoeken en daarbij een huurauto hebben geboekt. En die dus de komende weken ophalen op hun vakantiebestemming. Mocht er een vraag of probleem zijn tijdens het ophalen van de huurauto, dan geven we graag direct advies. Zodat de vakantie zorgeloos van start kan gaan. Daarom zijn we er dus, ook tijdens Kerst.

24/7 bereikbaar
En 247 dan? Dat realiseren we dankzij onze bereikbaarheidsdienst. Buiten onze reguliere openingstijden geven zij advies en beantwoorden je vragen. In geval van nood is voor hen de Sunny achterwacht altijd beschikbaar, ook midden in de nacht. Fijn gevoel toch?

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

E. Janssen

25 juli 2020 | 1:54 pm | Reageer op E. Janssen

Beste , 24/7 dus als ik om 22.00 aankom bij sunnycars Malaga is er gewoon iemand aan de balie om mij aan mijn huurauto te helpen ? we horen net dat ryan air de tijd van de heenvlucht naar de avond heeft verzet
gr E. Janssen

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

28 juli 2020 | 9:16 am | Reageer op Sanne van Reek

Hallo,

Als je later aankomt, dan horen wij dit graag van je. Dan kunnen wij de aankomsttijd voor je aanpassen in de reservering! Ik kan zonder reserveringsnummer je reservering niet opzoeken in ons systeem, dus ik kan nu helaas verder niets voor je betekenen.

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

ingrid van benschop

25 augustus 2019 | 12:37 pm | Reageer op ingrid van benschop

Geachte lezer, ik heb een auto gehuurd in mei j.l. doordat mijn moeder overleed moest ik mijn vakantie eerder afbreken en heb de huur auto eerder ingeleverd. helaas tot op heden nog geen reactie of compensatie ontvangen. ook was ik niet instaat om eerder te reageren had enorme inpact op mij ,maar zou nu toch graag actie zien, zeker omdat jullie bekend staan om goede service. heb telefonisch contact gehad, daarna een linck ontvangen en daar op gereageerd daarna niks meer vernomen. alvast dank groetjes Ingrid van Benschop.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

26 augustus 2019 | 11:05 am | Reageer op Sanne van Reek

Beste Ingrid,

Bedankt voor je bericht. Wat een vervelende en verdrietige situatie. Ik kijk graag voor je na wat de stand van zaken is. Zou je mij jouw reserveringsnummer kunnen sturen?

Hartelijke groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou